Ειδήσεις Software Orion: Η τεχνολογία της Bethesda που βελτιώνει το cloud gaming

Orion: Η τεχνολογία της Bethesda που βελτιώνει το cloud gaming

Monday, 10 Jun 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/05/f7/69/orion-7-1560175693.jpg
 

Orion: Η τεχνολογία της Bethesda που βελτιώνει το cloud gaming

Υπόσχεται γρηγορότερες ταχύτητες χωρίς απώλειες frames.

 

Η Bethesda ανακοίνωσε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της στην χώρο της τεχνολογίας της ζωντανής μετάδοσης στην E3 2019.

Ως μέρος της E3, η Bethesda αποκάλυψε το Orion, “μια συλλογή από τεχνολογίες”, οι οποίες θα βελτιώσουν τις υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης, είτε είναι το Remote Play της Sony, είτε το xCloud της Microsoft, είτε το Google Stadia. Την αποκάλυψη έκανε ο James Altman, διευθυντής των δημοσιεύσεων της Bethesda, και ο Robert Duffy, γενικός διευθυντής τεχνολογίας στην ID Software.

Το Orion είναι “μια σημαντική ανακάλυψη για τις streaming υπηρεσίες”, σύμφωνα με τον Altman, και έτσι θα ονομάζεται η ομάδα τεχνολογιών οι οποίες βελτιστοποιούν τα game engines, ως προς την απόδοση, σε cloud περιβάλλοντα. Το Orion μπορεί να δουλέψει με κάθε game engine και δουλεύει με όλες τις πλατφόρμες ζωντανής μετάδοσης. Εστιάζει στο game engine αντί για το hardware, το οποίο κάνει το streaming 20% πιο γρήγορο και να χρησιμοποιεί 40% λιγότερο bandwidth, αν τα games το υποστηρίζουν.

Για την επίδειξη του Orion έκαναν stream το Doom (το original) σε ένα κινητό, και όπως έχει αναφερθεί, δούλεψε αρκετά καλά. Το κινητό ήταν συνδεδεμένο με ένα χειριστήριο μέσω κάποιου μετατροπέα, και σίγουρα φαινόταν να τρέχει ομαλά, ακόμα και σε σύγκριση με την εκδοχή του Switch. Το παιχνίδι “έτρεχε” στα 60fps χωρίς απώλειες λόγω latency.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο Doom Slayers για την ευκαιρία να stream-άρετε το Doom 2016 στο κινητό σας.

Διαβάστε επίσης για την συνδρομητική υπηρεσία game streaming της Microsoft.

Συζητήστε για την Ε3 2019 στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification