Ειδήσεις Software Το νέο Windows 10 update μειώνει την απόδοση στα games

Το νέο Windows 10 update μειώνει την απόδοση στα games

Friday, 08 Mar 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5c/9c/42/black-ops-4-official-1-21-1552076708.jpg
 

Το νέο Windows 10 update μειώνει την απόδοση στα games

Και δημιουργεί θέματα με το mouse.

Μετά από το update των Windows 10 που έσβηνε όλα τα αρχεία στο φάκελο documents, ένα νέο update του λειτουργικού συστήματος της Microsoft προκαλεί θεματα στο mouse και τα games.

Αν παρατηρήσατε πρόσφατα τα games σας να μην έχουν την απόδοση που είχαν, τότε σίγουρα θα έχετε εγκαταστήσει το νέο update των Windows 10. Η Microsoft παραδέχτηκε ότι η νέα της αναβάθμιση προκαλεί θέμα στα PC games. Πρόκειται για την έκδοση 1809 των Windows 10 (KB4482887) η οποία ρίχνει τα frames σε games όπως τα Call of Duty: Black Ops 4 και Modern Warfare 2.

Επιπλέον, αν απλά μετακινείτε το mouse τότε το παιχνίδι θα παγώνει για ένα δευτερόλεπτο κάθε φορά. Αν δεν μετακινείτε το ποντίκι τότε θα τρέχει σωστά, σύμφωνα με σχετικές δημοσιεύσεις στο Reddit. Το Destiny 2 έχει επηρεαστεί κι αυτό με την σειρά του.

Η Microsoft αναγνώρισε το θέμα και δήλωσε ότι μπορείτε να δείτε μια υποβάθμιση στα γραφικά πέρα από τα πεσμένα frames. Βέβαια παίζει ρόλο και το τι PC έχετε. Η Αμερικάνικη εταιρεία προτείνει να κάνουμε Uninstall το συγκεκριμένο update, το οποίο κατά τραγική ειρωνεία ανέπτυξε για να βελτιώσει την απόδοση των games! Παράλληλα, σύντομα θα κυκλοφορήσει κάποιο διορθωτικό update που θα λύνει το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε το Windows 10 update που έσβηνε τα documents σας.

Διαβάστε επίσης για την κατάργηση των αυθαιρέτων updates και restarts των Windows 10 και συζητήστε για αυτά στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 10/03/2019 17:54
Και πολλα αλλα κανει. οχι μονο να υποβαθμίζει την απόδοση.
Notification