Τα Windows 10 θα δεσμεύσουν 7GB από τον σκληρό σας δίσκο για updates

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα Windows 10 θα δεσμεύσουν 7GB από τον σκληρό σας δίσκο για updates

Τα Windows 10 θα δεσμεύσουν 7GB από τον σκληρό σας δίσκο για updates

Το λιγότερο καθώς ο αριθμός θα αυξηθεί.

Η Microsoft ότι στο επόμενο upgrade των Windows 10, το λειτουργικό της σύστημα θα δεσμεύσει 7GB χώρου στο σκληρό δίσκο για μελλοντικά updates.

Τα Windows 10 θα γίνονται upgrade δύο φορές τον χρόνο με εκτενείς ελέγχους από την Microsoft (ώστε να μην έχουμε την επανάληψη φαινομένων, όπως αυτή του update που διέγραφε σε κάποιους τα documents) και το πρώτο για το 2019 έχει ως στόχο να δεσμεύσει 7GB από τον σκληρό σας δίσκο. Σε αυτά τα 7GB συγκαταλέγονται τα μελλοντικά updates, οι εφαρμογές, προσωρινά αρχεία και system cache files.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι "για την καλύτερη καθημερινή απόδοση του PC, ορισμένες σημαντικές λειτουργίες των Windows 10 θα πρέπει να έχουν διαρκώς πρόσβαση στο σκληρό δίσκο. Αν δεν γίνει αυτό και ο σκληρός σας δίσκος σχεδόν γεμίσει τότε ορισμένες λειτουργίες δεν θα τρέχουν όπως πρέπει, αν χρειαστούν ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο. Με δεσμευμένο χώρο, τα updates, οι εφαρμογές, τα προσωρινά αρχεία και τα cache files δεν θα καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στο σκληρό σας δίσκο και θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως πρέπει".

Ο αποθηκευτικός χώρος στο σκληρό δίσκο που θα δεσμεύεται θα διαφέρει, ανάλογα με την χρήση που κάνετε στο PC σας. Αρχικά θα δεσμευτούν 7GB, αλλά στο μέλλον ίσως δεσμευτούν ακόμη περισσότερα (π.χ. τα προγράμματα της Adobe χρειάζονται δεκάδες GB, όταν μιλάμε π.χ. για το Adobe Premiere). Θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργία.

Διαβάστε επίσης για την κατάργηση των αυθαιρέτων updates και restarts των Windows 10 και συζητήστε για αυτά στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Astro (Level 19) 11/01/2019 23:05
Αυτό μου προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα.
#2 Parou (Level 20) 11/01/2019 23:25
7GB τωρα και μετα θα γινουν 17 και 27....