TruePlay: Σύστημα anti-cheat στα Windows 10

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
TruePlay: Σύστημα anti-cheat στα Windows 10

TruePlay: Σύστημα anti-cheat στα Windows 10

Η Microsoft κατά των cheaters.

Η Microsoft ενσωμάτωσε μια νέα λειτουργία στα Windows 10, η οποία δεν θα επιτρέπει στους cheaters να παίζουν games.

Το -εντυπωσιακό- Fall Creators Update των Windows 10 ξεκίνησε να διατίθεται στους χρήστες και φέρνει αρκετές αλλαγές για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά στο σχετικό άρθρο. Μέσα στα νέα χαρακτηριστικά του update περιλαμβάνεται και το TruePlay, ένα εξελιγμένο anti-cheat σύστημα που έχει ως στόχο τους cheaters. Το TruePlay δίνει πρόσβαση σε νέα εργαλεία για τους developers, με τα οποία μπορούν να εξαλειφθεί η χρήση cheats όπως τα aimbots και τα wallhacks.

Το anti-cheat σύστημα που ενσωματώνει η Microsoft στα Windows 10 θα λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο όπως το Valve Anti-Cheat (VAC) του Steam, το nProtect GameGuard, το PunkBuster και το hackshield, με την διαφορά ότι για την ώρα θα υποστηρίζεται μόνο μέσω των UWP games που αγοράζετε μέσω του Windows Store. Το TruePlay θα τρέχει στο παρασκήνιο και θα διακόπτει την πρόσβαση σε ένα game όταν το λειτουργικό αντιληφθεί ότι ο χρήστης χρησιμοποιεί κάποιο third-party πρόγραμμα για cheats.

Δείτε επίσης για τον νόμο κατά των cheats που θεσπίστηκε στην Κορέα και συζητήστε για τα Windows 10 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 25/10/2017 17:06
Μακάρι να εξαλειφθεί τελείως το φαινόμενο του cheating στα games.
Notification