Steam: Περιορισμοί στην αγορά games

Hot
Έφη Αρβανίτη
Έφη Αρβανίτη

Έφη Αρβανίτη  

"It is not your right—based on YOUR traditions, YOUR customs and YOUR habits—to deny animals THEIR freedom so you can harm them, enslave them and kill them. That’s not what rights are about. That’s injustice
 
0.0 ()
1
Steam: Περιορισμοί στην αγορά games

Steam: Περιορισμοί στην αγορά games

Προσπάθεια καταπολέμησης των cheaters από την Valve.

Η Valve συνεχίζει να εισάγει νέους περιορισμούς στο οικονομικό σύστημα του Steam.

Οι νέοι περιορισμοί που εισήγαγε η εταιρεία Valve στο Steam αποτρέπουν τους χρήστες να αποθηκεύουν πολλά αντίτυπα ιδιαίτερα των VAC protected games (Counter-Strke: Global Offensive). Προηγουμένως οι χρήστες του Steam είχαν την δυνατότητα να αγοράσουν αμέτρητα αντίτυπα ενός παιχνιδιού, να τα αποθηκεύσουν και αργότερα να τα δωρίσουν σε φίλους ή αλλους χρήστες. Πολλοί χρήστες αγοράζουν games που βρίσκονται σε έκπτωση για να μπορέσουν αργότερα να τα ανταλλάξουν με κάποιο άλλο που θέλουν.

Σε μία προσπάθειά της Valve να καταπολεμήσει το πρόβλημα των hackers και cheaters προχώρησε στο νέο περιορισμό που δεν επιτρέπει πλέον την συσσώρευση πολλαπλών αντιτύπων games σε ένα λογαριασμό, παρά μόνο ένα αντίτυπο για χρήση απο τον κάθε λογαριασμό ή απευθείας αποστολή σε άλλο χρήστη και όχι διατήρησή του στο inventory του λογαριασμού. Αν κάποιος χρήστης δωρίσει κάποιο παιχνίδι σε άλλο χρήστη στον οποίο αργότερα επιβληθεί μόνιμο ban, τότε ο πρώτος δεν θα είναι σε θέση να δωρίσει ξανά το ίδιο παιχνίδι.

Η Valve ανακοίνωσε σχετικά με την απόφασή της: "Λάβαμε αυτά τα μέτρα για να διαβεβαιώσουμε την ακεραιότητα της multiplayer εμπειρίας αυτών που συμμετέχουν στα online gaming communities. Καταλαβαίνουμε πως αυτοί οι περιορισμοί μπορεί να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα στους καθ' όλα νόμιμους χρήστες, αλλά πιστεύουμε πως τα μέτρα αυτά θα μειώσουν τον αριθμό των παραβατών. Είναι σημαντικό άλλωστε το gaming να είναι δίκαιο και διασκεδαστικό για όλους"

Δείτε επίσης Steam Summer Sale 2016 και συζητήστε μαζί μας εδώ.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification