Steam Bundles: Εκπτώσεις αν έχετε ήδη games από συλλογές

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Steam Bundles: Εκπτώσεις αν έχετε ήδη games από συλλογές

Steam Bundles: Εκπτώσεις αν έχετε ήδη games από συλλογές

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα.

Το Steam αλλάζει τον τρόπο που χρεώνει τις συλλογές πολλών games.

Αν έχετε ήδη στην κατοχή σας κάποια από τα games που περιέχει μία συλλογή, τότε δεν θα χρεώνεστε ολόκληρο το ποσό της, αλλά θα υπάρχει μία ποσοστιαία μείωση ανάλογα με τα games που έχετε στην συλλογή σας. Έτσι, αν θέλετε για παράδειγμα να αποκτήσετε όλη την συλλογή Batman Arkham κι έχετε μόνο το Arkham Asylum, τότε θα χρεώνεστε μόνο για τα Arkham City και Arkham Knight.

Η Valve δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάτι σχετικό, αλλά το PCGamesN έχει στα χέρια του έγγραφα από την αμερικάνικη εταιρεία τα οποία εστάλησαν στους developers. Η αλλαγή αυτή ήταν αναγκαία, αφού μέχρι και σήμερα όταν αγοράζετε μια συλλογή και έχετε ήδη κάποια από τα games της συλλογής δεν λαμβάνετε κανένα ποσό ως επιστροφή.

Η πρώτη συλλογή που θα υλοποιήσει την παραπάνω δυνατότητα θα είναι το Headup Games Complete Bundle. Ακόμη δεν γνωρίζουμε το πότε.

Διαβάστε περισσότερα για τα Top 20 Steam games την χρονιά που μας πέρασε. Γράψτε επίσης το Steam ID σας σε αυτό το forum topic για να παίξουμε online.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BraiNKilleR (Level 12) 03/03/2016 01:02
Έχει ήδη κάποια bundles με αυτή τη λειτουργία !
το Headup Games Complete Bundle λειτουργεί ήδη έτσι
http://store.steampowered.com/bundle/225/
#2 BraiNKilleR (Level 12) 03/03/2016 01:06
...Όπως επίσης

http://store.steampowered.com/bundle/232/
http://store.steampowered.com/bundle/231/
#3 Asxetoss (Level 19) 03/03/2016 16:35
Αυτό θα έπρεπε να εχει γίνει καιρό πριν ,όπως και στα DLC όταν έχεις το παιχνίδι και μετά βρίσκεις ένα πακέτο με το παιχνίδι + όλα τα dlcs
#4 Mystique (Level 23) 03/03/2016 16:43
Σωστη η κινηση αυτη απ'την στιγμη που υπαρχουν στην συλλογη καποια απ'τα παιχνιδια που βρισκονται στο bundle. Μην τα πληρωνουμε διπλα η τριπλα χωρις λογο.
Notification