H Google θα προσθέσει πέντε νέα games για το Stadia

Hot
H Google θα προσθέσει πέντε νέα games για το Stadia

H Google θα προσθέσει πέντε νέα games για το Stadia

Το Panzer Dragoon Remake θα είναι ένα από αυτά.

Η βιβλιοθήκη της Stadia θα επεκταθεί σύντομα καθώς η Google επιβεβαίωσε την προσθήκη πέντε επιπλέον games, τρία εκ των οποίων θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα της πρώτα.

Αυτά είναι, τα Lost Words: Beyond the Page, Spitlings και Stacks on Stacks (on Stacks) και θα κυκλοφορήσουν στο Stadia την άνοιξη και το καλοκαίρι χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ακόμη ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Lost Words: Beyond the Page είναι ένα ατμοσφαιρικό puzzle game που διεξάγεται μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου ενός νεαρού κοριτσιού. Το Stacks on Stacks (on Stacks) είναι ένα 3D tower builder, στο οποίο οι παίκτες προσπαθούν να χτίσουν ένα πύργο από κομμάτια που πέφτουν και να το υπερασπιστούν από φαντάσματα, γιγάντια μωρά και άλλους εχθρούς. Τέλος το Spitlings είναι ένα arcade multiplayer game τεσσάρων παικτών όπου εάν χάσει ένας θα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή και οι τέσσερις.

Σε συνέχεια των παραπάνω η Google επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Panzer Dragoon Remake και του Serious Sam Collection. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας τους αλλά αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες. Η Google πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία 120 games στο Stadia συμπεριλαμβάνοντας το Marvel’s Avengers, το Cyberpunk 2077, το Doom Eternal, το Watch Dogs: Legion, το Baldur’s Gate III και το Destroy All Humans. Μία δωρεάν έκδοση της υπηρεσίας η οποία θα ονομάζεται Stadia Base είναι επίσης προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος.

Διαβάστε για τα υπόλοιπα games που κυκλοφορούν για το Google Stadia και συζητήστε για την υπηρεσία σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification