Ειδήσεις Software Twitch Studio

Twitch Studio

Friday, 09 Aug 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ad/e0/52/twitch-studio-beta-logo-47-1565337367.jpg
 

Twitch Studio

Broadcasting software για livestream, στο στυλ του OBS.

Το Twitch κυκλοφόρησε το δικό του broadcasting software στο στυλ του OBS. Ονομάζεται Twitch Studio.

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι streamers χρησιμοποιούσαν το OBS, το οποίο είχε τα θεματάκια του αλλά ήταν αναγκαστική λύση, μιας και το XSplit πωλούνταν επί πληρωμή. Πλέον, το Twitch μπαίνει κι αυτό με την σειρά του στη συγκεκριμένη αγορά και σίγουρα θα διαφημιστεί για Twitch streaming, πιθανόν και να δοκιμαστεί από όσους είναι δυσαρεστημένοι από το OBS. Υπόσχεται πάντως να κάνει την εμπειρία του streamer πιο εύκολη.

Ο Cheng Cheng, διευθυντής του τμήματος προϊόντων του Twitch, δήλωσε ότι το Twitch Studio αναπτύχθηκε "σύμφωνα με τα σχόλια χρηστών που μας περιέγραψαν την εμπειρία τους". Το Twitch Studio θα βοηθήσει ακόμα και τους αρχάριους χρήστες να ρυθμίσουν το μικρόφωνο και την κάμερά τους. Παρέχει επίσης ορισμένα βασικά templates για να κάνουν customize το stream τους και να φαίνεται ευπαρουσίαστο προς τα έξω, ενώ υπάρχουν και εργαλεία με τα οποία μπορείτε να αναπτύξετε το community σας, όπως το να προσθέσετε activity feed στο livestream και να έρχονται ειδοποιήσεις για νέους followers.

Το Twitch Studio είναι διαθέσιμο από τώρα σε closed beta με περιορισμένα χαρακτηριστικά. Υποστηρίζει Windows 7 ή νεότερες εκδόσεις των Windows. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο Twitch blog και κάντε εγγραφή για την beta.

Συζητήστε για το Twitch Studio στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification