Ειδήσεις Software Offline mode στο Epic Games Store

Offline mode στο Epic Games Store

Saturday, 16 Feb 2019  | in Software | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d5/ee/86/epic-games-store-81-1550316237.jpg
 

Offline mode στο Epic Games Store

Προστέθηκε απροειδοποίητα.

 

Το Epic Games Store απέκτησε offline mode που θα διευκολύνει αρκετούς παίκτες.

Τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που έλλειπαν από το Epic Games Store όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ο λόγος για το cloud saving και την δυνατότητα να μπορείτε να παίξετε games αυτής της υπηρεσίας offline. Το πρώτο υποτίθεται πως θα προστεθεί με επόμενα patches,  το δεύτερο όμως προστέθηκε χωρίς ειδοποίηση αυτή την εβδομάδα. Αρκετοί από εσάς που θα ανοίξατε το Epic Games Store θα παρατηρήσατε πως ενδεχομένως σας ζητήθηκε να συνδεθείτε σε αυτό με διαφορετικό τρόπο, αφού πλέον υπάρχει και η επιλογή “Skip Sign In”.

 


Ακόμα κι αν διαλέξετε αυτή την επιλογή, για οποιονδήποτε λόγο, θα μπορείτε να παίξετε κανονικά, χωρίς να έχετε συνδεθεί, τα games τα οποία έχετε εγκατεστημένα στα PC σας μέσω της εφαρμογής της Epic Games. Βέβαια, αυτή η επιλογή θα σας αποτρέψει να παίξετε τα online games, αφού είναι αυτονόητο πως απαιτούν την σύνδεση στον λογαριασμό σας. Δεν υπήρχε κάποια ουσιαστική ανακοίνωση για την προσθήκη αυτής της επιλογής, αν εξαιρέσουμε το παραπάνω Twitter post του Sergey Galyonkin της Epic Games.

Διαβάστε περισσότερα για το Epic Games Store και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Aston (Level 19) 17/02/2019 11:12
Τρέχει να μαζεψει ότι σώζεται τώρα που έσκασε το Apex.
Notification