Ειδήσεις Software IOTransfer 3 review

IOTransfer 3 review

Thursday, 29 Nov 2018  | in Software | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8c/c6/d3/iotransfer-320manage20music-47-1543510663.jpg
 

IOTransfer 3 review

Ο ιδανικός File Manager για iPhone και iPad.

Ένα από τα πιο βασικά apps που οφείλετε να έχετε σε φορητή συσκευή είναι ένας File Manager, με τον οποίο θα διαχειρίζεστε τα αρχεία σας και θα τα μεταφέρετε στο PC σας. Στο iOS αυτό δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο οι Android συσκευές, αλλά το IOTransfer που κυκλοφορεί από το 2011 τα καταφέρνει πολύ καλά στον συγκεκριμένο τομέα.

iotransfer 4. manage photos

Μέσα στο Νοέμβριο κυκλοφόρησε η έκδοση 3.2 του IOTransfer, που είναι ο ιδανικός File Manager για iPhone και iPad. Μπορείτε να κατεβάσετε από το IOTransfer.net. Στη συνέχεια απλά συνδέετε το iPhone ή το iPad σας. Το πρόγραμμα υποστηρίζει όλα τα Windows (από τα Windows 7 και μετά).

Το IOTransfer είναι ένας File Manager, με τον οποίο διαχειρίζεστε αρχεία του iPhone, του iPad ή του iPod από το PC σας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί εργαλείο μεταφοράς αρχείων στο PC σας και έναν πολύ καλό video downloader και converter. Με απλά λόγια έχετε ένα software 3 σε 1. Το user interface του χρησιμοποιεί κυρίως λευκό χρώμα, με μπλε και πορτοκαλί μενού και είναι ιδιαίτερα ξεκούραστο στο μάτι.

iotransfer 5. manage videos

Χρησιμοποιώντας το IOTranfer 3 μπορείτε να κάνετε import, export ή διαγραφή περιεχομένου, όπως iBooks, Podcasts, Voice Memos ή Apps (από το σχετικό μενού Manage). Επίσης, αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική λύση του iTunes, το οποίο όπως ξέρουμε είναι αρκετά "βαρύ" software. Μπορείτε ακόμη μέσω του μενού των βίντεο να κατεβάσετε βίντεο από περισσότερα sites στο iPhone, το iPad ή το iPod σας και να τα δείτε offline.

Με το χαρακτηριστικό "Clean" μπορείτε να σβήσετε την cache στον browser του iOS ή άλλου είδους περιττά αρχεία ώστε να απελευθερώσετε περισσότερο χώρο στη φορητή σας συσκευή. Επίσης, με το Air-Trans, έχετε μεταφορά εικόνων, βίντεο και άλλων αρχείων ασύρματα από το iOS στο PC χωρίς καν να το συνδέσετε στον υπολογιστή σας, αρκεί να είστε στο ίδιο δίκτυο. Μπορείτε επίσης μετατρέψετε τα βίντεο ή το audio σας σε άλλου είδους format καθώς υποστηρίζονται όλα τα γνωστά ήδη.

iotransfer 10. airtrans

Πέρα από το IOTransfer, κατεβάστε ξεχωριστά τα δωρεάν προγράμματα Free Online Video Downloader και πλέον στη νέα έκδοση εκτός του ότι τα αρχεία μεταφέρονται με drag & drop αλλά και ακόμη πιο γρήγορα, προστέθηκε ένα Free Online GIF maker για να φτιάξετε animated gifs.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification