Η Nintendo κλείνει κανάλια στο YouTube με copyright strikes

Hot
 Η Nintendo κλείνει κανάλια στο YouTube με copyright strikes

Η Nintendo κλείνει κανάλια στο YouTube με copyright strikes

Εκατοντάδες strikes για τα μουσικά της κομμάτια και διαγραφές καναλιών.

Είναι γεγονός πως είναι παράνομο να ανεβάσετε κομμάτια από ένα soundtrack ενός παιχνιδιού στο διαδίκτυο, ακόμα και αν δεν επιφέρεται κέρδος από αυτό. Παρ ’όλα αυτά εδώ και πολλά χρόνια πολλές εταιρίες gaming φάνηκαν να κάνουν τα ¨τα στραβά μάτια¨. Αυτό το γεγονός  έχει οδηγήσει σε δημοφιλή λογαριασμούς  με  δέκα εκατομμύρια views τον μήνα. Ακόμα κι αν οι επιμελητές αυτώ των καναλιών δεν επωφελούνται αυτής της δραστηριότητας εξακολουθεί να υπάρχει πειρατεία.

Με ανακοίνωση της η Nintendo αναφέρει ότι δεν πρόκειται να κάνει άλλο τα στραβά μάτια. Έκδωσε εκατοντάδες copyright strikes ενάντια στο κανάλι με 342.000 subscribers   GilvaSunner, ενώ το κανάλι BrawlBRSTMs3 διεγράφη από το YouTube. Να σημειωθεί ότι και τα δύο κανάλια μάχονταν με τα  με την απόκτηση δικαιωμάτων στο παρελθόν.

Οι λογαριασμοί από τους online fans φαίνεται να υποδηλώνουν ότι η απαίτηση πνευματικών δικαιωμάτων της Nintendo ξεκίνησε με την εταιρία που επιδιώκει να κρατήσει το soundtrack που πρόσφατα κυκλοφόρησε Fire Emblem: Three Houses από το YouTube, αλλά στην συνέχεια επεκτάθηκε γρήγορα για να γίνει γενική απομάκρυνση των αρχείων μουσικής Nintendo από την πλατφόρμα.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification