To Twitch υποστηρίζει ανοιχτά την LGBTQ+ κοινότητα

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
To Twitch υποστηρίζει ανοιχτά την LGBTQ+ κοινότητα

To Twitch υποστηρίζει ανοιχτά την LGBTQ+ κοινότητα

Με emotes και καμπάνιες.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Sony για το PS4 LGBTQ theme, σειρά πήρε και το Twitch, το οποίο ωστόσο επέλεξε να υποστηρίξει ακόμη πιο έμπρακτα την LGBTQ+ κοινότητα.

Το δημοφιλές δίκτυο για Livestreaming κυκλοφορεί emotes με pride θεματολογία, οργανώνει δωρεές LGBTQ+ και προωθεί μέσω του Twitch community μέλη της LGBTQ+ κοινότητας κάθε ημέρα του Ιουνίου, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως "Pride μήνας" τα τελευταία χρόνια.

Οι δράσεις του Twitch
Το Twitch θα έχει επίσης συμμετοχή στο Pride parade του San Francisco, ενώ σε συνεργασία με τον οργανισμό "It Gets Better" θα δημιουργήσουν ένα βίντεο με τα στελέχη της εταιρείας να λένε ιστορίες για να εμπνεύσουν τα νέα σε ηλικία μέλη της LGBTQ+ κοινότητας, όπως αναφέρεται στο blog του Twitch.

"Το community μας είναι το πιο δυνατό και οι δημιουργοί του βγάζουν το καλύτερο περιεχόμενο όταν όλοι στο Twitch μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα για το που ανήκουν. Η ποικιλομορφία και η ένταξη είναι βασικές αρχές του Twitch και θα τις προωθήσουμε καθόλη την διάρκεια του μήνα" δήλωσε η Britanny Brown, Community Campaign Manager στο Twitch.

Pride t-shirts
Το Twitch έχει συνάψει συνεργασία και με την καμπάνια ανθρωπίνων δικαιωμάτων προκειμένου να κυκλοφορήσει t-shirts με σημαία ουράνιου τόξου, ενώ υπάρχουν και συγκεκριμένα σχέδια στα χρώματα των bisexual, λεσβιών και τρανσέξουαλ. Όλα τα έσοδα (7 δολάρια για κάθε t-shirt) θα δοθούν ως δωρεά στην καμπάνια ανθρωπίνων δικαιωμάτων (HRC). Παράλληλα, προστέθηκαν πέντε νέα emotes και cheermotes σε Pride χρώματα και μάλιστα όχι μόνο για τον Ιούνιο αλλά σε μόνιμη βάση.

Διαβάστε επίσης για τον επαγγελματία παίκτη του Overwatch που απεβλήθη λόγω ομοφοβικής επίθεσης σε ομοφυλόφιλο παίκτη άλλης ομάδας. Συζητήστε για την κονσόλα της Sony στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.