Κάντε split-screen livestream με φίλους σας στο Instagram

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
Κάντε split-screen livestream με φίλους σας στο Instagram

Κάντε split-screen livestream με φίλους σας στο Instagram

Προστέθηκε η νέα λειτουργία στο δημοφιλές social network.

Το Instagram σας δίνει πλέον την δυνατότητα να κάνετε livestream με τους φίλους σας.

Όπως ανακοινώθηκε μέσω ενός σχετικού blog postt, από εδώ και πέρα θα μπορείτε να κάνετε live μεταδόσεις σε split-screen παρέα με έναν φίλο σας. Οι θεατές θα μπορούν να δουν και τους δύο σας ταυτόχρονα στην οθόνη, η οποία θα χωρίζεται στη μέση για να χωράει και τον φίλο σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε μια live μετάδοση και έπειτα να προσκαλέσετε τον φίλο σας.


Όποτε θελήσετε, μπορείτε να αφαιρέσετε τον φίλο σας από την ζωντανή μετάδοση, ενώ το ίδιο μπορεί να πράξει και ο ίδιος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονη live μετάδοση με περισσότερα από ένα άτομα, αλλάζοντας κατά βούληση τους φίλους που θέλετε να εμφανίζονται ζωντανά μαζί σας. Μετά την ολοκλήρωση του livestream, έχετε την δυνατότητα να αποθηκεύσετε το βίντεο και να το προσθέσετε στο story σας ή να το διαγράψετε εντελώς.

Η λειτουργία της ταυτόχρονης (split-screen) live μετάδοσης είναι ήδη διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής του Instagram στα Android και iOS.

Διαβάστε επίσης για το livestreaming μέσω του Facebook και για τον χρήστη που δέχθηκε πρόστιμο 3.630 ευρώ για τα likes του στο δημοφιλές social network.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification