Facebook stories όπως και στο Instagram

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Facebook stories όπως και στο Instagram

Facebook stories όπως και στο Instagram

Share από το Instagram στο Facebook.

 

Η Facebook διαπίστωσε ότι ελάχιστοι χρήστες της χρησιμοποιούν τα daily stories κι έτσι σε συνεργασία με το Instagram επιτρέπει το share της ιστορίας και στο Facebook.

Η λειτουργία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει πειραματικά σε κάποιους λογαριασμός που συνδέονται από κινητό. Επίσης, θα μπορείτε σύντομα να δημοσιεύσετε τα Instagram stories σας και στο Facebook μέσω Share, όπως άλλωστε κάνετε ήδη με τις φωτογραφίες σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ στις φωτογραφίες μας στο Facebook είναι εμφανές πότε έχει γίνει share και πότε όχι από το Instangram, στις daily photos δεν θα υπάρχει η σχετική ένδειξη κι έτσι μπορεί να νομίζετε ότι κάποιοι χρήστες έχουν ανεβάσει daily photo απευθείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Instagram μετράει περισσότερα likes στις φωτογραφίες απ' ότι στο Facebook (θα το έχετε παρατηρήσει και στα προφίλ σας που έχουν ίδια επισκεψιμότητα), ενώ το πρώτο διαθέτει 250 εκατομμύρια χρήστες, ενώ το δεύτερο δύο δισεκατομμύρια.

Διαβάστε ακόμη για το πρόστιμο 3.600 ευρώ που δέχθηκε κάποιος για τα likes του στο Facebook και συζητήστε για το δημοφιλέστερο social network σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification