Ειδήσεις Internet Ο Αμερικανικός στρατός στο Twitch

Ο Αμερικανικός στρατός στο Twitch

Thursday, 06 Aug 2020  | in Internet | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d6/f6/0c/us-army-twitch-41-1596722615.jpg
 

Ο Αμερικανικός στρατός στο Twitch

Επιστρέφει μετά από τον παραλίγο αποκλεισμό.

Ο Αμερικανικός στρατός ξεκίνησε να δραστηριοποιείται ενεργά στα eSports και στο Twitch στα τέλη του 2018.

Στα livestreams που πραγματοποιούσε είχε πάντοτε links για όσους ενδιαφέρονταν να ενταχθούν στο Αμερικανικό στρατό. Πρόσφατα βέβαια ξεκίνησε να πραγματοποιεί ψεύτικους διαγωνισμούς στο Twitch, κάτι που τράβηξε τα βλέμματα Αμερικανών πολιτικών, οι οποίοι επιχείρησαν να κόψουν την δραστηριότητα του στρατού στα video games, αλλά τελικά απέτυχαν.

Σε νέα ανακοίνωσή του, ο Αμερικανικός στρατός δήλωσε ότι θα συνεχίσει τα livestreams στο Twitch το προσεχές μέλλον. Επίσης, όσα άτομα έχουν δεχθεί ban στο chat θα γίνουν unban. Τα bans έγιναν γιατί χρήστες ρωτούσαν τους streamers για τα εγκλήματα του Αμερικανικού στρατού και οι αποκλεισμοί δεν ήταν δικαιολογημένοι γιατί κάτι τέτοιο δεν απαγορεύεται από τους κανονισμούς του Twitch.

Η ημερομηνία επιστροφής του Αμερικανικού στρατού στο Twitch δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Συζητήστε για ό,τι συμβαίνει στο Twitch στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification