Η Sony και η Microsoft σταμάτησαν τις διαφημίσεις σε Facebook και Instagram

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Η Sony και η Microsoft σταμάτησαν τις διαφημίσεις σε Facebook και Instagram

Η Sony και η Microsoft σταμάτησαν τις διαφημίσεις σε Facebook και Instagram

Τουλάχιστον μέχρι το τέλος Ιουλίου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/7/20] Η Microsoft σταμάτησε να βάζει διαφημίσεις στο Facebook, σύμφωνα με το Bloomberg.

Η είδηση αυτή επικοινωνήθηκε εσωτερικά στην εταιρεία από τον επικεφαλής του τμήματος Marketing, Chris Capossela. Την ίδια στάση τήρούν από την προηγούμενη εβδομάδα και οι εταιρείες Coca-Cola, Honda, Unilever, Ford και Statbucks, τουλάχιστον για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο λόγος φημολογείται ότι είναι η πολιτική του Facebook, η οποία επιτρέπει την δημοσίευση περιεχομένου μίσους στην πλατφόρμα, σε αντίθεση με άλλα social networks που έχουν απαγορεύσει τέτοιου είδους περιεχόμενο. Ωστόσο, η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει την απόφασή της δημόσια.

Η Microsoft έκλεισε πρόσφατα την livestream πλατφόρμα Mixer και στρατηγικά τάσσεται στο πλευρό του Facebook Gaming. Για να δούμε πως θα συνεχίσει την πολιτική της στο εξής κι αν θα διατηρήσει αυτή την συμμαχία. Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο το Xbox Series X θα έχει να ανταγωνιστεί το PS5, επομένως μια καμπάνια στα social media θα είναι σίγουρα απαραίτητη.

Δείτε το event του Xbox Series X τον Ιούλιο και συζητήστε για το Xbox Series X στο παρακάτω forum topic.

[UPDATE: 2/7/20 - Η Sony σταματάει και αυτή τις διαφημίσεις] Μετά την Microsoft, πλέον και η Sony σταμάτησε τις διαφημίσεις της για το PlayStation στο Facebook και το Instagram για τους ίδιους ακριβώς λόγους, δηλαδή την δημοσίευση περιεχομένου μίσους που επιτρέπει η πλατφόρμα του Mark Zuckerberg.

Η Sony δήλωσε ότι υποστηρίζει την καμπάνια StopHateForProfit και γι' αυτό το λόγο σταματάει τις διαφημίσεις της μέχρι το τέλος Ιουλίου, ενώ πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενοί της επιθυμούν να εργάζονται και να παίζουν για καλό σκοπό.

Δείτε την παρουσίαση της Sony για το PS5, τις δύο διαφορετικές εκδόσεις του PS5 και τα games της κονσόλας.

Διαβάστε για την ταχύτητα του PS5 και τις μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες της κονσόλας.

Συζητήστε για το PS5 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification