Το Twitch αφαιρεί το emote TwitchCop λόγω της δολοφονίας του George Floyd

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Twitch αφαιρεί το emote TwitchCop λόγω της δολοφονίας του George Floyd

Το Twitch αφαιρεί το emote TwitchCop λόγω της δολοφονίας του George Floyd

Έδειχνε έναν αστυνομικό να σφυράει.

Με αφορμή την δολοφονία του George Floyd, το Twitch αποφάσισε να αφαιρέσει το emotion "TwitchCop", που δείχνει έναν αστυνομικό να σφυράει. Είχε προστεθεί στην πλατφόρμα το 2017, μετά από ψηφοφορία χρηστών

Η ανακοίνωση του Twitch αναφέρει: "Πήραμε την απόφαση να αφαιρέσουμε το TwitchCop emote. Επανεξετάζουμε συχνά τις πολιτικές μας για να σιγουρευτούμε ότι απευθυνόμαστε σε σωστές συμπεριφορές και στη σωστή χρήση της γλώσσας στην πλατφόρμα μας. Το emote δεν φαίνεται πλέον στο twitchemotes.com παρά μόνο στην cached έκδοση του site. Δεν έχουμε αφαιρέσει άλλα emotes".

Κατά το παρελθόν, διάφορα emotes έχουν χρησιμοποιηθεί για λάθος σκοπό. Το 2018, η συμφωνία μεταξύ Twitch και KFC ανάγκασε διάφορους ρατσιστές να κάνουν κατάχρηση του Chicken bucket emote. Τον ίδιο μήνα, ο πρώην παίκτης των Dallas Fuel Felixx Lengyel (xQc), διώχθηκε από την ομάδα επειδή χρησιμοποιούσε το Trihard emote με φυλετικά δυσφημιστικό τρόπο (σ.σ. καθώς το emote αυτό έχει την εικόνα του streamer Trihex αλλά κάποιοι Twitch viewers συνηθίζουν να το spamάρουν όταν ένας αφροαμερικανός μπαίνει σε ένα stream).

Το περιστατικό δολοφονίας του George Floyd έχει ξεσηκώσει μαζικές διαμαρτυρίες στην Αμερική. Οι εταιρείες της βιομηχανίας των games έχουν προχωρήσει σε δωρεές, ενώ η Rockstar Games έκλεισε για δύο ώρες τα Grand Theft Auto Online και Red Dead Online, κατά την διάρκεια της κηδείας του George Floyd.

Συζητήστε για το Twitch στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.