Ειδήσεις Internet Ο κορωνοϊός "χτύπησε" το Netflix

Ο κορωνοϊός "χτύπησε" το Netflix

Wednesday, 25 Mar 2020  | in Internet | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d8/e3/e7/netflix-map-coronavirus-covid-19-19-1585162868.jpg
 

Ο κορωνοϊός "χτύπησε" το Netflix

Προβλήματα σε πολλές χώρες του κόσμου.

Αρκετά προβλήματα παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες στη σύνδεση με το Netflix, καθώς ολοένα και περισσότερος κόσμος μένει σπίτι λόγω του κορωνοϊού (COVID-19).

Τα προβλήματα ξεκίνησαν τις τελευταίες εβδομάδες και χειροτέρεψαν κατά πολύ τις τελευταίες ημέρες καθώς η Αμερική αρχίζει να μπαίνει σε καραντίνα. Αρκετοί είναι οι χρήστες που -όταν προσπαθούν να συνδεθούν στο Netflix- βλέπουν το σφάλμα "NSES-500". Τα προβλήματα ξεκίνησαν από σήμερα στις 18:00 και αποκαταστάθηκαν (εν μέρει) μία ώρα μετά, αν και αρκετοί χρήστες βλέπουν ακόμη τις υπηρεσίες πεσμένες.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο χάρτη τον οποίο βλέπουμε στο Downdetector, αυτή τη στιγμή επηρεάζεται η Αμερική και ορισμένες ευρωπαίκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Το 42% των προβλημάτων εμφανίζουν σφάλμα αδυναμίας σύνδεσης (No Connection), το 34% είχε πρόβλημα ενώ έπαιζε κάποια σειρά ή ταινία και το 23% είναι προβλήματα του site.

Το Netflix είχε μειώσει το bandwidth ήδη λόγω του κορωνοϊού, αλλά τελικά δεν κατάφερε να σώσει την κατάσταση. Πάντως η τηλεθέαση αυξήθηκε λόγω του COVID-19.

Συζητήστε για το Netflix στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification