Ειδήσεις Internet Ο Pewdiepie γίνεται ο πρώτος solo YouTuber που φτάνει 100 εκατομμύρια συνδρομητές

Ο Pewdiepie γίνεται ο πρώτος solo YouTuber που φτάνει 100 εκατομμύρια συνδρομητές

Wednesday, 11 Sep 2019  | in Internet | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8d/a2/60/pewdiepie-100-million-subs-unboxing-video-47-1568232920.jpg
 

Ο Pewdiepie γίνεται ο πρώτος solo YouTuber που φτάνει 100 εκατομμύρια συνδρομητές

Παρέλαβε το βραβείο του και το παρουσίασε. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/8/19] Μπορεί το κανάλι T Series να έφτασε πρώτο τα 100 εκατομμύρια συνδρομητές, ωστόσο ο PewDiePie που διαθέτει το πιο γνωστό gaming κανάλι (οκ, ενίοτε και non-gaming) έφτασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές πριν από μερικές ώρες.

Ο Felix Kjellberg όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γίνεται ο πρώτος solo YouTuber που καταφέρνει κάτι τέτοιο και βέβαια το πρώτο gaming κανάλι, ενώ για πάρα πολλά χρόνια ήταν Νο.1 ώσπου πριν από έξι μήνες ξεπεράστηκε από το κανάλι T Series.

Στο νέο του βίντεο κάνει challenge τον Ender Dragon στο Minecraft, ωστόσο δεν σχολιάζει κάτι για τους συνδρομητές του. Λογικά θα αναμένουμε κάποιο σχετικό βίντεο αύριο ή όποτε λάβει την σχετική πλακέτα του YouTube τέλος πάντων.

[UPDATE: 11/9/19 - Παρέλαβε το βραβείο του] Ο Pewdiepie έφτασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, το οποίο του έστειλε μία ειδική μαύρη τιμητική πλακέτα, με ένα Play button στη μέση, ενώ του έστειλε και ευχαριστήρια επιστολή.

Το βίντεο στο οποίο παρουσιάζει την πλακέτα έγινε γρήγορα Νο.1 trending στο YouTube. "Δεν πιστεύω ότι το αξίζω αλλά θα σας ευγνομωνώ για πάντα" πρόσθεσε ο Σουηδός, ο οποίος υποσχέθηκε 12ωρο livestream, όταν θα γυρίσει από τον μήνα του μέλιτος.

Διαβάστε περισσότερα για τον γάμο του PewDiePie και συζητήστε για αυτόν στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Blood Prince (Level 28) 25/08/2019 22:01
Εγώ προσωπικά πάντως δεν είμαι συνδρομητής και ούτε πρόκειται.Τώρα για το πως παντρεύτηκε "χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι" και είχα μια σκασίλα...
Notification