Η Nintendo έκανε flag βίντεο του Modern Vintage Gamer

Hot
Η Nintendo έκανε flag βίντεο του Modern Vintage Gamer

Η Nintendo έκανε flag βίντεο του Modern Vintage Gamer

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι ο μόνος που δέχτηκε χτυπήματα.

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Youtuber γνωστός ως Modern Vintage Gamer ανακοίνωσε ότι η Nintendo έκανε flag αρκετά από τα βίντεο του για την εξομοίωση παλιών games στο Switch, μερικά από αυτά με εκατοντάδες χιλιάδες views, για την χρήση υλικού με copyrights.

Ο ίδιος είπε ότι προσπάθησε να αμφισβητήσει τους ισχυρισμούς, αλλά απέτυχε και τώρα προσπαθεί να ξανανεβάσει τα βίντεο κάπου αλλού. Συζητώντας για το πρόβλημα σε ένα νέο βίντεο, ο Modern Vintage Gamer που το πραγματικό του όνομα είναι Δημήτρης Γιαννάκης, είπε ότι η Nintendo έκανε flag τέσσερα από τα παλαιότερα βίντεο του την περασμένη εβδομάδα.

dimitris giannakis modern vintage gamer nintendo

Όλα τα βίντεο εστιάζουν σε προβλήματα σχετικά με το Switch homebrew, που είναι η πράξη του να παίρνουν ανεξουσιοδότητο λογισμικό, περιλαμβάνοντας emulators για παλαιότερα games και να το χρησιμοποιούν στην πλατφόρμα. Ο Γιαννάκης είπε ότι οι λόγοι για τους οποίους η Nintendo έκανε list το περιεχόμενο του, είναι η συμπερίληψη μικρών gameplay footage από games όπως το Super Mario 64 και το Legend of Zelda: A Link to the Past.

Η Nintendo δεν απάντησε άμεσα. Στο παρελθόν, η εταιρία ήταν πολύ αυστηρή για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί footage από games στο Youtube. Ωστόσο, τον τελευταίο Νοέμβριο η Nintendo ανακοίνωσε ένα λιγότερο άκαμπτο σετ οδηγιών.

krujpner2wkhmd6okca6

Δεν είναι ξεκάθαρο για ποιο λόγο η Nintendo περίμενε μέχρι τώρα για να κάνει file περιεχόμενο του Γιαννάκη, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι ο μόνος. Στις 7 Απριλίου ο Youtuber Tech James ανέβασε ένα βίντεο εξηγώντας πως δεν θα ξανακάνει tutorials με τρόπους εγκατάστασης custom firmware στο Switch λόγω takedown notices από την Nintendo. Ο Switch hacker Skullator NZ, ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα την περασμένη χρονιά, τελικά μετακίνησε την δουλειά του στο BitChute.

Ο Γιαννάκης είπε ότι σχεδιάζει να εστιάσει το κανάλι του στην συζήτηση για mods παλαιότερων κονσόλων και δεν σκοπεύει να ξανακάνει βίντεο για το Switch μέχρι να γίνει και αυτή κονσόλα παλαιού τύπου. "Ενώ έλαβα κάποιες καλές συμβουλές στο πώς να μετριάσω μελλοντικά copyright claims, δυστυχώς η απειλή είναι πάντα εκεί και δεν αξίζει το μπλέξιμο." Είπε.

Διαβάστε για την μάχη ανάμεσα σε PewDiePie και T-Series και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification