Ειδήσεις Internet Το Twitch έκανε ban δύο streamers για βρισιές και ομοφοβικές εκφράσεις

Το Twitch έκανε ban δύο streamers για βρισιές και ομοφοβικές εκφράσεις

Wednesday, 04 Jul 2018  | in Internet | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/93/f6/ef/Destiny-streamer-Twitch-ban-81-1530736951.jpg
 

Το Twitch έκανε ban δύο streamers για βρισιές και ομοφοβικές εκφράσεις

Destiny και m0e αποκλείστηκαν για ένα μήνα.

 

Οι streamers Destiny και m0e έγιναν ban από το Twitch για 30 ημέρες, "λόγω ομοφοβικών σχολίων στο livestream τους" όπως ανέφεραν στο κανάλι τους στο YouTube.

Οι δύο streamers ανέβασαν βίντεο ανακοινώνοντας το ban τους. Ο Destiny είπε συγκεκριμένα "Μάλλον θα έπρεπε να πυροβολήσουν τους Κουβανούς ή οποιουσδήποτε άλλους που κολυμπάνε στην Αμερική, όπως η μαμά μου θέλει να κάνει με τους Μεξικανούς", ενώ ο m0e χρησιμοποίησε την λέξη "faggot" εννοώντας έναν αντίπαλό του καθυστερημένο.

Το Twitch έχει πολιτική που είναι ενάντια σε οποιαδήποτε έκφραση ενθαρρύνει το μίσος, την προσβολή, την διάκριση ή την βία, ειδικά όταν βασίζεται σε εθνικότητα, φύλο, προέλευση, σεξουαλική προτίμηση ή ακόμα και άτομα με αναπηρία (μάλλον εδώ εμπίπτεο ο m0e). Ο m0e δήλωσε ότι αστειευόταν αλλά φυσικά το Twitch δεν παίρνει χαμπάρι από τέτοια

Το ban 30 ημερών έγινε ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση για προηγούμενη παραβίαση κανόνων από μεριάς του Twitch. Μάλιστα ο m0e αναφέρει ότι σύμφωνα με τους κανόνες του Twitch υπάρχουν 24ωρα bans για την πρώτη και την δεύτερη παράβαση. Επειδή δεν έχουν γίνει τέτοιες παραβάσεις, το Twitch απ' ότι φαίνεται παραβιάζει...τους ίδιους τους κανόνες που έθεσε.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification