Ειδήσεις Internet Το Facebook τεστάρει το dislike button και το ονομάζει "downvote"

Το Facebook τεστάρει το dislike button και το ονομάζει "downvote"

Friday, 09 Feb 2018  | in Internet | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4b/df/30/facebook-dislike-2-1518195081.jpg
 

Το Facebook τεστάρει το dislike button και το ονομάζει "downvote"

Αποκρύπτει και αναφέρει σχόλια χρηστών.

 

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του The Daily Beast, το Facebook τεστάρει ένα dislike button, το οποίο μάλιστα ονομάζει "downvote". Ωστόσο, φέρει τον γνωστό μπλε-άσπρο αντίχειρα στραμμένο προς τα κάτω.

Με το downvote θα μπορείτε να κάνετε μαρκάρετε σχόλια ως προσβλητικά ή ακατάλληλα, αλλά και να τα κρύψετε. Το χαρακτηριστικό έγινε διαθέσιμο δοκιμαστικά σε ελάχιστους χρήστες της Αμερικής την Πέμπτη. Ωστόσο, η Facebook αρνείται ότι τεστάρει το dislike button. Αντιθέτως, ανακοίνωσε ότι "διερευνά το ενδεχόμενο του να μπορεί να δέχεται σχόλια από χρήστες για τα δημόσια μηνύματα, ώστε να κρύβονται αν είναι προσβλητικά".

Από την στιγμή που θα πατήσετε το downvote θα μπορείτε να σημειώσετε ένα σχόλιο ως "επιθετικό", "παραπλανητικό" ή "off-topic". Στη συνέχεια το σχόλιο θα κρυφτεί για εσάς. Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αν το σχόλιο θα κρύβεται για τους περισσότερους μετά από έναν αριθμό πολλών downvote αναλογικά με τα άλλα μηνύματα. Επίσης, το downvote εμφανίζεται μόνο σε Facebook pages και όχι σε λογαριασμούς χρηστών, σύμφωνα με το TechCrunch.

Θυμίζουμε πάντως ότι το 2015 ο Mark Zuckerberg είχε δηλώσει "Δεν θέλουμε Dislike button γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε το Facebook σαν ένα Forum όπου ο κόσμος θα ψηφίζει αρνητικά σε δημοσιεύσεις άλλων χρηστών. Δεν έχει σχέση με το Community που θέλουμε να δημιουργήσουμε". Μάλλον στην πορεία...άλλαξε γνώμη κι αυτό φαίνεται από τις πρόσφατες αλλαγές στην κεντρική σελίδα, η οποία έχει λιγότερο περιεχόμενο από εταιρείες που πουλάνε προϊόντα, αλλά και λιγότερες διαφημίσεις με στόχο μεγαλύτερη αλληλεπίδραση.

Διαβάστε περισσότερα για το Game Livestreaming στο Facebook και συζητήστε για το δημοφιλέστερο social network στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 10/02/2018 16:27
Επιτέλους, θα χρησιμοποιηθεί κατά κόρον!
Notification