Τέλος στην υποστήριξη του Flash από την Adobe

Hot
Τέλος στην υποστήριξη του Flash από την Adobe

Τέλος στην υποστήριξη του Flash από την Adobe

Οριστικά το 2020.

To Adobe Flash, η πλατφόρμα που ευθύνεται για πολλές από τις gaming εμπειρίες στον browser σας, φτάνει στο τέλος του σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Adobe.

Θα έχετε χρόνο να προετοιμαστείτε για αυτή την απώλεια πάντως, καθώς το Flash θα πάψει να υποστηρίζεται οριστικά κάποια στιγμή στο μακρινό 2020.
 
Η Adobe για πολλά χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε μορφής interactive υλικό που ήταν προσβάσιμο μεσω browser. 'Ομως, με την ανάπτυξη των HTML5, WebGL και WebAssembly, τα οποία προσφέρουν όλα όσα μπορεί κανείς να βρεί στο Flash, έγινε αναπόφευκτη η αντικατάσταση του τελευταίου. Επιπλέον, πολλές από τις λειτουργίες που παλαιότερα ήταν διαθέσιμες μόνο μέσω flash plugins έχουν πλέον ενσωματωθεί ως βασικές λειτουργίες από τους browsers. O λόγος που η εταιρεία ανακοίνωσε το τέλος της πλατφόρμας τρία χρόνια νωρίτερα είναι πως το flash συσχετίζεται με πληθώρα online εφαρμογών και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος ώστε να γίνουν οι απαραίτητες μετατροπές σε νεότερες και καλύτερες πλατφόρμες.
 
Η αλήθεια είναι πως τέλος του Flash δεν θα επηρεάσει τις ζωές σας, τουλάχιστον όχι δραματικά. Πάντως, για τρία χρόνια ακόμη θα πρέπει να υποστείτε συνεχείς ενημερώσεις και ειδοποιήσεις για τα διάφορα plugins καθώς και σελίδες που δεν λειτουργούν σωστά γιατί δεν έχετε εγκαταστήσει την νεότερη έκδοση.
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification