Ειδήσεις Internet Προσθήκη scam protection στο Steam

Προσθήκη scam protection στο Steam

Wednesday, 01 Aug 2018  | in Internet | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/fc/ba/7c/valve-steam-protection-10-1533123108.jpg
 

Προσθήκη scam protection στο Steam

Μέσω δύο προειδοποιητικών μηνυμάτων.

 

Η Valve προσφέρει περισσότερη προστασία στα Steam trades.

Οι τελευταίες περιπτώσεις scamming που αποκαλύφθηκαν έβαλαν την Valve στην διαδικασία να εφαρμόσουν νέες ρυθμίσεις όσον αφορά την προστασία των χρηστών του Steam. Ένα αρχείο GitHub από το database του Steam, που εντοπίστηκε από τον χρήστη wickedplayer494 του Reddit, εμφανίζει δύο ειδοποιήσεις που θα εντοπίζονται στις “ύποπτες” ανταλλαγές. Η πρώτη ένδειξη εμφανίζεται όταν “ένα ή περισσότερα από τα αντικείμενα που λαμβάνετε από την ανταλλαγή προέρχεται από νέα games”. Έτσι στοχεύουν να προστατεύουν τους fans που αγοράζουν από νωρίς τα νεότερα games που κυκλοφορούν στην πλατφόρμα.

Το παραπάνω μέτρο δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο το πώς θα λειτουργεί ωστόσο δεν θα εμποδίζει την περίπτωση την δεύτερης ένδειξης η οποία σας ενημερώνει πως “τα αντικείμενα που λάβατε προέρχονται από games που δεν έχετε παίξει”. Αυτό το μέτρο θα μπορούσε να είχε σώσει την περίπτωση των Abstractism και Climber. Ο engineer της Valve, Tony “Drunken_F00I” Paloma έδωσε περισσότερες πληροφορίες μέσω του Reddit.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Αρχίσαμε επίσης να ζητάμε έγκριση για την αλλαγή ονομασίας των εφαρμογών και σχεδιάζουμε να εντοπίσουμε αυτού του είδους προβλήματα που δεν καταφέραμε χρονικό διάστημα μίας ημέρας. Ευελπιστούμε πως η προσθήκη των δύο διαλόγων θα είναι αποτελεσματική για να κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται εις διπλούν για τα trades τους, ωστόσο δεν είναι η τελική μας κίνηση, θα συνεχίσουμε να το ελέγχουμε”. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Valve σκοπεύει να επιστρέψει τα items που χάθηκαν από scamming στις τελευταίες περιπτώσεις.

Διαβάστε για τα ψεύτικα items που πουλήθηκαν μέσω του Abstractism και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification