Ειδήσεις Internet Η Paypal πρόσθεσε την ελληνική γλώσσα στις υπηρεσίες της

Η Paypal πρόσθεσε την ελληνική γλώσσα στις υπηρεσίες της

Thursday, 03 May 2018  | in Internet | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/89/9e/d1/paypal-greek-language-95-1525361235.jpg
 

Η Paypal πρόσθεσε την ελληνική γλώσσα στις υπηρεσίες της

Σύντομα θα ακολουθήσει και η mobile εφαρμογή.

Η Paypal πλέον διαθέτει τις υπηρεσίες της και στην ελληνική γλώσσα. Από σήμερα μπορείτε να κάνετε online πληρωμές, να στείλετε ή να δεχθείτε χρήματα πιο εύκολα, αφού η εταιρεία προέβη στην τοπική γλωσσική προσαρμογή των υπηρεσιών της.

Οι χρήστες της Paypal στην Ελλάδα διαθέτουν πλέον άμεση πρόσβαση στην τοπική ιστοσελίδα και σύντομα θα ακολουθήσει η εισαγωγή της ελληνικής γλώσσα και στην mobile εφαρμογή. Ο General Manager της Paypal για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη Marcin Glogowski δήλωσε σχετικά: “Στόχος μας είναι να κάνουμε ακόμα πιο εύχρηστες τις υπηρεσίες της Paypal. Παρακολουθούμε με την δέουσα προσοχή τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των πελατών μας και αντιλαμβανόμαστε πως ανεξάρτητα από το γεγονός με πόση άνεση χειρίζονται οι χρήστες μας την αγγλική γλώσσα, η δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενό μας στην μητρική τους γλώσσας γίνεται δίχως άλλο μια ευκολότερη και γρηγορότερη διαδικασία. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της μετάβασης στην τοπική γλώσσα στην Ελλάδα, με τις βασικές υπηρεσίες της Paypal να είναι τώρα διαθέσιμες στα ελληνικά”.

Συζητήστε για την online πλατφόρμα πληρωμών Paypal στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification