Ειδήσεις Internet Facebook Dating: Υπηρεσία γνωριμιών από τον Mark Zuckerberg

Facebook Dating: Υπηρεσία γνωριμιών από τον Mark Zuckerberg

Wednesday, 02 May 2018  | in Internet | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5c/16/c4/facebook-dating-21-1525257160.jpg
 

Facebook Dating: Υπηρεσία γνωριμιών από τον Mark Zuckerberg

Φτιάξτε το προφίλ σας και γνωρίστε κόσμο στον ανταγωνιστή του Tinder.

Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε το Facebook Dating, ένα νέο app που θα αποτελέσει υπηρεσία γνωριμιών, η οποία θα λειτουργεί σε συνεργασία με το Facebook.

Η ανακοίνωση έγινε κατά την διάρκεια του συνεδρίου F8 που έλαβε χώρα στη Καλιφόρνια. Με το Facebook Dating θα δημιουργείτε ξεχωριστό προφίλ το οποίο δεν θα είναι αρχικά ορατό στους φίλους σας, όπως και όλες οι κινήσεις σας στο Facebook Dating. Έπειτα, η υπηρεσία θα σας βρίσκει ταίρια με κοινά ενδιαφέροντα για να συνομιλήσετε και να κλείσετε ραντεβού.

Οι συνομιλίες θα είναι ξεχωριστές από αυτές του Messenger, ενώ θα μπορείτε να ακολουθείτε διάφορα events και groups ώστε να έχετε περισσότερα ταίρια, σύμφωνα με τα γούστα σας. Σε κάθε ταίρι θα υπάρχουν οι επιλογές “Ενδιαφέρομαι” και «Δεν ενδιαφέρομαι”. Αν και θα αποτελέσει ανταγωνιστεί του Tinder, ο Zuckerberg ανέφερε ότι στόχος του Facebook Dating θα είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων και όχι εφήμερων, όπως ισχύει με το Tinder.

facebook dating 5

Εν τω μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανακοίνωση της υπηρεσίας από το Facebook, οι μετοχές του Tinder έπεσαν κατά 17%. Έως αυτή την στιγμή, δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Facebook Dating όσοι έχουν δηλώσει στο προφίλ τους την κατάστασή τους ως “παντρεμένοι” ή “σε σχέση”. Τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ότι θα χρησιμοποιούν την υπηρεσία και όσοι δεν είναι singles. Μάλλον θα έχουμε… μαλλιοτραβήγματα.

Το Facebook Dating θα γίνει διαθέσιμο σύντομα, αρχικά για μια μικρή μερίδα χρηστών μέσω δοκιμαστικής έκδοσης. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται να γίνουν γνωστές εντός του έτους.

Εσείς θα χρησιμοποιήσετε το Facebook Dating;

Διαβάστε επίσης για το σκάνδαλο του Facebook σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγει και συζητήστε για το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στο σχετικό forum topic και για το Facebook Dating στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 AntonKos (Level 17) 02/05/2018 21:51
Εννοείται ότι θα το τιμήσουμε με 1000! Ελπίζω μόνο να μην περιμένεις να κάνει και η άλλη like οπως το Tinder.Που βασικά ούτε καν αυτό δουλεύει σωστά γιατί το έχω δοκιμάσει με φίλες.Το match δεν πιανει ποτε για να πληρωσεις. Αλλιως θα ειναι χασιμο χρονου.
Notification