• Ειδήσεις
  • Action
  • To Assassin’s Creed Valhalla έχει το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα στην ιστορία της σειράς

To Assassin’s Creed Valhalla έχει το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα στην ιστορία της σειράς

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
1
To Assassin’s Creed Valhalla έχει το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα στην ιστορία της σειράς

To Assassin’s Creed Valhalla έχει το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα στην ιστορία της σειράς

Ξεπέρασε και το Assassin’s Creed III.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Assassin’s Creed Valhalla είχε το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα της σειράς για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Το Action RPG της Γαλλικής εταιρείας ξεπέρασε και το μέχρι πρότινος πρώτο σε περισσότερες πωλήσεις για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, Assassin’s Creed III, το οποίο είχε καταγράψει πωλήσεις της τάξης των 3.5 εκατομμύριων τεμαχίων. Συγκεκριμένα η Ubisoft δήλωσε: ''Μέσα από πολύ θετικά reviews και άμεση ανταπόκριση των gamers, το Assassin’s Creed Valhalla κατάφερε να πουλήσει περισσότερο από κάθε άλλο Assassin’s Creed game της σειράς κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του''.

Επίσης η Ubisoft μπορεί να μην αναφέρθηκε σε ακριβείς αριθμούς πωλήσεων, αλλά αποκάλυψε κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά για την μέχρι τώρα ενασχόληση των gamers με το Assassin’s Creed Valhalla. Συγκεκριμένα: ''Οι παίκτες στο Assassin’s Creed Valhalla έχουν καλύψει ήδη, αποστάσεις μεγαλύτερες των τεσσάρων εκατομμυρίων χιλιομέτρων, πάνω από 55 εκατομμύρια κτίρια έχουν ξεκλειδωθεί, πάνω από 3.5 εκατομμύρια Orlog dice games έχουν διεξαχθεί, ενώ οι διαγωνισμοί flyting και drinking έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των gamers, αφού πάνω από 1.8 εκατομμύρια από αυτούς έχουν κερδίσει τουλάχιστον μια φορά''.

To Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφορεί για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και Stadia.

Διαβάστε το review του Assassin’s Creed Valhalla και συζητήστε γι΄ αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 20/11/2020 08:05
Όλα δείχνουν ότι στο συγκεκριμένο έχει γίνει απίστευτη δουλειά .Διαβάζοντας και το πρόσφατο review απο τον Γιάννη Μοσχονά πιστεύω πάρα πολλοί θα το χτυπήσουν γιατί το έχουν προσέξει συνολικά και έχει ελάχιστα λάθη τα οποία θα διορθωθούν.
Notification