Returnal

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Returnal

Returnal

Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ που δείχνει το πως αλλάζει ο πλανήτης Atropos. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/6/20] Το Returnal ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του PS5 online event από την Sony και θα είναι exclusive.

Αναπτύσσεται από την Housemarque, είναι το παιχνίδι που φημολογούνταν εδώ και καιρό και αποτελεί ένα Roguelike Third-Person Shooter, στο οποίο θα δώσετε μάχη για να επιβιώσετε σε έναν εχθρικό πλανήτη, ο οποίος αλλάζει με κάθε θάνατο. Θα μπορείτε να κάνετε εναλλαγή ανάμεσα σε διάφορα firing modes χρησιμοποιώντας adaptive trigger.

Σε ορισμένα στιγμιότυπα του βίντεο είδαμε φανταχτερά οπτικά εφέ, μέχρι και κάμερα πρώτου προσώπου.

[UPDATE: 12/12/20 - Παρουσιάστηκε νέο τρέιλερ στα The Game Awards] Η εταιρία ανάπτυξης Housemarque παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ από το επερχόμενο Third-Person Roguelike της, Returnal, στα The Game Awards 2020.

Το Returnal είχε ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του PS5 online event και θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου για PS5. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το καινούργιο τρέιλερ:

Όπως βλέπουμε και από το τρέιλερ, μετά το ατύχημα της, η Selene βρίσκεται σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς και χρειάζεται να παλεύει για να επιβιώσει και να σπάσει τον κύκλο. Θα συλλέγετε εξωγήινη τεχνολογία για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας με κάθε νέο run. Κάθε run θα είναι μια δοκιμασία για τα skills σας στην διαχείριση πόρων και την ικανότητά σας να εξοντώνετε τους εχθρούς σας, σε έναν κόσμο που παράγεται καθώς προχωράτε. Η Selene αναζητά τις χαμένες τις αναμνήσεις και μέσα από κάθε run θα ενώνεται τα κομμάτια του παζλ ώστε να βρείτε πως βρεθήκατε σε αυτόν τον πλανήτη.

[UPDATE 2: 25/2/2021 - Νέο τρέιλερ] Ένα νέο τρέιλερ για το Returnal αναρτήθηκε εχθές από το κανάλι του PlayStation στο Youtube και δείχνει ξεκάθαρα το πόσο πολύ αλλάζει ο κόσμος σε κάθε run.

Δείτε το τρέιλερ:

Στο τρέιλερ η πρωταγωνίστρια Selene εξερευνεί δύο περιοχές, τα Overgrown Ruins και τα Crimson Wastes και καταγράφει τις εμπειρίες της στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον πλανήτη Atropos. Όταν φτάνει στα Crimson Wastes συνειδητοποιεί ότι έχει ξαναπεράσει από εκεί κάποτε, αλλά ο κόσμος τότε ήταν εντελώς διαφορετικός.

Το Returnal θα κυκλοφορήσει για το PS5 στις 30 Απριλίου.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα φήμες του Returnal, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PS5. Συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/12/2020 07:56
Δείχνει πολύ ενδιαφέρον απο το τρέιλερ.
#2 Nemesis11 (Level 9) 25/02/2021 17:54
Ότι έχω δει μέχρι στιγμής για το Returnal, απλά ΔΕΝ............ ............... .......! :sad:
Notification