Το Battle Royale The Culling θα σας χρεώνει για κάθε παιχνίδι

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
3
Το Battle Royale The Culling θα σας χρεώνει για κάθε παιχνίδι

Το Battle Royale The Culling θα σας χρεώνει για κάθε παιχνίδι

Θα πρέπει να το πληρώσετε από το δεύτερο ματς και μετά!

Το Battle Royale The Culling της Xaviant είχε μεγάλο ανταγωνισμό από τα Fortnite, PUBG και άλλα Battle Royale games, έκανε δύο λανσαρίσματα και τώρα επέστρεψε...με τρίτο, όπου ζητάει κάτι το αδιανόητο.

Καταρχήν την προηγούμενη χρονιά το The Culling αποσύρθηκε και τώρα επιστρέφει, απαιτώντας από τους παίκτες που το έχουν ήδη στην κατοχή τους από την πρώτη φορά, να το ξαναπληρώσουν αν θέλουν να παίξουν παραπάνω από ένα ματς την μέρα! Ο διευθυντής της Xaviant, Josh Van Veld, αναφέρθηκε σε αυτή του την απόφαση με το παρακάτω βίντεο καλωσορίζοντάς μας, για άλλη μια φορά αλλά δέχθηκε βροχή από dislikes (16.000 προς 338 likes αυτή τη στιγμή). 



Αν δεν έχετε το The Culling και θέλετε να το αποκτήσετε, θα σας κοστίσει 6 ευρώ και εν συνεχεία θα αγοράζετε tokens για να μπορείτε να παίξετε παραπάνω από μια φορά την ημέρα. Τα tokens μπορείτε να τα αποκτήσετε κερδίζοντας αγώνες. Το The Culling επιστρέφει για Xbox One από σήμερα 14 Μαΐου.

Δείτε το preview του The Culling.

Διαβάστε ακόμη για το αρχικό κλείσιμο των servers του The Culling και συζητήστε για το παιχνίδι στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification