To νέο update του Apex Legends δεν ευχαρίστησε τους fans

Hot
To νέο update του Apex Legends δεν ευχαρίστησε τους fans

To νέο update του Apex Legends δεν ευχαρίστησε τους fans

Περίμεναν διαφορετικές αλλαγές.

[Αρχική δημοσίευση: 25/11/19] Αρχικά το update που κυκλοφόρησε στις 5 Νοεμβρίου είχε κάνει μερικές αλλαγές σε όπλα, ενώ διόρθωνε μερικά σοβαρά bugs.

Ωστόσο όπως ανακοινώσε πριν από λίγες ημέρες η επίσημη σελίδα του Ape legends στο Twitter, κυκλοφορήσουν δυο συμπληρωματικά patch notes για κάποιες νέες αλλαγές. Συγκεκριμένα η Respawn άλλαξε τον ρυθμό βολών του Peachkeeper από 1.1 δευτερόλεπτα στα 1.2 αλλά μείωσε το damage που προκαλεί το όπλο σε headshots από 1.50 σε 1.25 health points. Οι παραπάνω αλλαγές μπορεί να προκαλέσουν μια αλλαγή όταν μια μάχη θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ωστόσο οι fans εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους καθώς περίμεναν διαφορετικές αλλαγές στο παιχνίδι. Ένας από τους επαγγελματίες παίκτες του Apex Legends εξέφρασε όπως όλα δείχνουν την άποψη πολλών παικτών, όσον αφορά τα θέματα που δεν επιδιορθώθηκαν, με ένα σχετικό tweet:

Παρ' όλα αυτά η εταιρία δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο αυτό το πρόβλημα, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dot Esports, το 77% των πηκτών θεωρεί υπερβολικές τις ικανότητες του Legend Pathfinder,ενώ το 91% του κοινού θεωρεί ότι ο Mirage πρέπει να περιοριστεί όσον αφορά τις δυνατότητες του. Το γκάλοπ της ιστοσελίδας συγκέντρωσε γνώμες από 1.936 χρηστές και παίκτες του Apex Legends, ένα νούμερο που δεν είναι αμελητέο αλλά ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως βασικό κριτήριο. Πάντως μετά την ανακοίνωση των EA και Respawn για την επίτευξη των 70 εκατομμυρίων χρηστών, φαίνεται ότι έχουν πάρει πολύ σοβαρά τις απατήσεις των fans και όπως κυκλοφορεί ήδη, το Peacekeeper ενδέχεται να υποστεί κι άλλες αλλαγές άμεσα.

[UPDATE: 4/12/19 - Το μεγάλο update έφτασε στα PC] Σήμερα κυκλοφόρησε το πολύαναμενομενο update για το Apex Legends καθώς θα επιδιορθώσει πολλά bugs αλλά και πράγματα που δεν ενθουσίασαν τους παίκτες.

Το νέο patch επεκτείνει τα levels κάνοντας τα από 100 στα 500, δίνοντας σας πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ωστόσο ο επίσημος λογαριασμός του Apex Legends ανακοινώσε την καθυστέρηση του update για τις κονσόλες για άγνωστους λόγους, λέγοντας πως δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας:


Αργότερα ο λογαριασμός του Apex Legends  έβγαλε μια ακόμα ανακοίνωση επισημοποιώντας την καθυστέρηση του update για τις κονσόλες, ανακοινώνοντας πως η καθυστέρηση δεν μπορεί να υπολογιστεί χρονικά προς το παρόν. Αναμένουμε λοιπόν νέα ανακοίνωση με την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου patch update.

 

Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.