Yakuza: Like a Dragon gameplay videos

Hot
Yakuza: Like a Dragon gameplay videos

Yakuza: Like a Dragon gameplay videos

Το νέο gameplay video φέρνει στο προσκήνιο τον Kazuma Kiryu. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 14/9/19] Το καινούργιο Yakuza θα έχει και RPG-styled εχθρούς και RPG-like dungeons, τα οποία δεν θα φαίνονται στον χάρτη.

Η Sega και το Ryu Ga Gotoku Studio αποκάλυψαν περισσότερα για το gameplay του Yakuza: Like a Dragon στην δεύτερη ημέρα του Tokyo Game Show 2019. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το gameplay μαζί με σχόλια από τους producers:

Κατά την διάρκεια του steam εξήγησαν το πως ο χάρτης “θυμάται” που έχει πάει και τα μέρη που δεν έχει πάει παραμένουν σκοτεινά. Ακόμα τα dungeons είναι Yakuza hideouts τα οποία πρέπει να ανακαλύψετε μόνοι σας, καθώς δεν απεικονίζονται στον χάρτη. Επίσης είδαμε τις διάφορες αμφιέσεις και τις ικανότητες των χαρακτήρων όταν αλλάζουν Job. (Ξεκινάει 3:36:00)

Αργότερα σε άλλο stream της Sega σχετικό με το Yakuza είδαμε 20 λεπτά gameplay και οι σχολιαστές ανέλυσαν περισσότερο το σύστημα μάχης και το Job system. Ειδικότερα εξήγησαν το πως για να διαλέξεις ένα job χρειάζεται να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις, όπως το να έχει κάποια συγκεκριμένα stats προκειμένου να ξεκλειδωθούν. Ακόμα επισήμαναν το ότι προσπάθησαν να συμπεριλάβουν όσες περισσότερες αναφορές σε fantasy RPG μπορούσαν, όπως π.χ οι μεθυσμένοι αντίπαλοι που έχουν fantasy-themed όπλα. Τέλος, η σειρά Yakuza είχε ξεχωριστό stream στο TGS 2019 όπου έδειξαν ακόμη περισσότερο gameplay του καινούργιου Yakuza.

 

[UPDATE: 13/11/19 - Το νέο gameplay video φέρνει στο προσκήνιο τον Kazuma Kiryu] Η SEGA κυκλοφόρησε το νέο gameplay video για το Yakuza: Like a Dragon, μέσα στο οποίο γίνεται η επιστροφή του Kazuma Kiryu.

Ο Kazuma αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές που έχουν εμφανιστεί στην σειρά Yakuza. Ωστόσο ο ρόλος του στο επερχόμενο παιχνίδι δεν έχει ξεκαθαριστεί και παραμένει άγνωστος. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο gameplay video διάρκειας περίπου 10 λεπτών:

Το Yakuza: Like a Dragon θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου στην Ιαπωνία και αργότερα μέσα στο 2020 στην Δύση για PS4.

Διαβάστε περισσότερα για το Yakuza: Like a Dragon εδώ και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification