World War Z: "Πουλήσαμε περισσότερο γιατί είμαστε Epic Store exclusive"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
World War Z: "Πουλήσαμε περισσότερο γιατί είμαστε Epic Store exclusive"

World War Z: "Πουλήσαμε περισσότερο γιατί είμαστε Epic Store exclusive"

Άραγε το 88% των εσόδων κερδίζει την μικρότερη βάση χρηστών;

Τους τελευταίους μήνες που η Epic Games προσπαθεί να ανταγωνιστεί το Steam δίνοντας 88% ποσοστών εσόδων στους developers (σ.σ. έναντι 70% που δίνει η Valve), οι συζητήσεις μεταξύ των εταιρειών για το ποια πλατφόρμα να προτιμήσουν είναι πάντοτε στο επίκεντρο.

Στην περίπτωση του World War Z, η εταιρεία ανάπτυξης Saber Interactive κάνει την καλύτερη διαφήμιση στο Epic Games Store, αφού δήλωσε ότι: "Το World War Z πούλησε περισσότερο απ' ότι περιμέναμε στα PC χάρις στην αποκλειστικότητα του Epic Games Store. Συγκεκριμένα πούλησε 250.000 αντίτυπα, δηλαδή πάνω από το 1/4 των συνολικών πωλήσεων", αφού κυκλοφόρησε και σε PS4 και Xbox One.

Επίσης, η Saber Interactive δηλώνει ότι το λανσάρισμα στο Epic Games Store αντί του Steam "δεν βλάπτει τις πωλήσεις των developers". Θυμίζουμε ότι το Metro Exodus, ένα ακόμη Epic Games Store exclusive, πούλησε 2,5 φορές περισσότερο στο Epic Games Store απ' ότι το Metro: Last Light στο Steam.

Διαβάστε ακόμη την...επική δήλωση της Epic Games: "Αν το Steam δώσει 88% ποσοστό εσόδων στους developers θα αποσύρουμε τα exclusives από το Epic Store."

Συζητήστε για το Epic Games Store στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification