• Ειδήσεις
  • Action
  • Atlas: Hacker έγινε admin κι έκανε spawn αεροπλάνα, τανκς και φάλαινες

Atlas: Hacker έγινε admin κι έκανε spawn αεροπλάνα, τανκς και φάλαινες

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Atlas: Hacker έγινε admin κι έκανε spawn αεροπλάνα, τανκς και φάλαινες

Atlas: Hacker έγινε admin κι έκανε spawn αεροπλάνα, τανκς και φάλαινες

Επικό trollάρισμα.

Ένας hacker κατάφερε και μπήκε στο admin account του MMO Atlas, κάνοντας spawn αεροπλάνα, τανκς και γιγάντιαιες φάλαινες, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων gamers που συμμετείχαν στη beta.

Η εταιρεία ανάπτυξης Grapeshot Games αναγκάστηκε να κάνει roll back τους PvP servers του παιχνιδιού στην Αμερική καθώς χθες ένας hacker απέκτησε πρόσβαση στο Steam account ενός admin και έσπειρε τον πανικό μέσω της εντολής debug. Βομβάρδιζε παίκτες με πολεμικά αεροσκάφη τα οποία έπεφταν από τον ουρανό και καρφώνονταν στα πλοία τους και με τανκς του Β' παγκοσμίου πολέμου! Αναρωτιόμαστε βέβαια τι δουλειά είχαν όλα αυτά μέσα στον κώδικα ενός πειρατικού παιχνιδιού!

Επίσης, ο hacker γέμισε τον ωκεανό με φάλαινες. Το περιστατικό αυτό έγινε αντιληπτό από τον streamer BurkeBlack, ο οποίος το κατέγραψε.

H Grapeshot Games ανακοίνωσε ότι το περιστατικό αυτό δεν προκλήθηκε από hack, πρόγραμμα τρίτου ατόμου ή exploit και "έχει προχωρήσει στα απαραίτητα βήματα ώστε να μην ξανασυμβεί". Αν δεν ήταν hacker τότε τι ακριβώς συνέβη; Ο φίλος ενός admin θέλησε να trollάρει τον κόσμο;

Στο subreddit του Atlas όσοι συμμετέχουν στη beta διαμαρτύρονται για όσα έγιναν. Επίσης, θεωρούν ότι πίσω από αυτή την κίνηση κρύβεται η εταιρεία Black Butterfly, η οποία hackαρε το account και που έχει γίνει ban από το παιχνίδι. Οι παίκτες ζητούν από την Grapeshot πλήρεις διευκρινίσεις για τα όσα συνέβησαν.

Διαβάστε για τα προβλήματα ρατσισμού που έχει το Atlas, δείτε περισσότερα για το Atlas και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification