Εντυπωσιακό animated video του The Legend of Zelda από fan της σειράς

Εντυπωσιακό animated video του The Legend of Zelda από fan της σειράς

Εντυπωσιακό animated video του The Legend of Zelda από fan της σειράς

Ο Link εν δράσει.

 

Ένας fan της σειράς The Legend of Zelda δημιούργησε ένα εντυπωσιακό animated video για το Breath of the Wild.

Ο Youyang Kong δημιούργησε ένα εξαιρετικό βίντεο αφιερωμένο στο The Legend of Zelda. Το animated αυτό κλιπάκι διάρκειας μόλις ενάμισι λεπτού μας δείχνει διάφορα πλάσματα από τον κόσμο του παιχνιδιού και φυσικά τον Link να ρίχνεται στην μάχη. Μπορεί η παραγωγή αυτού του βίντεο να μην έχει καμία σχέση με την Nintendo, παρόλα αυτά είναι άκρως ποιοτικό. Στην περίπτωση όπου επιβεβαιωθούν οι φήμες και η Nintendo θελήσει πράγματι να δημιουργήσει μία σειρά για το The Legend of Zelda, σίγουρα η περίπτωση του παραπάνω κυρίου θα μπορούσε να τους βοηθήσει στην υλοποίησή της αφού μέσω αυτού το βίντεο φάνηκε τόσο η αγάπη του για το franchise όσο και το ταλέντο του.

Σίγουρα οι fans της Nintendo λάτρεψαν το Breath of the Wild και το παραπάνω βίντεο είναι ένας ακόμη λόγος να αγαπήσουν ξανά τον τίτλο που σάρωσε στα περσιν βραβεία δίνοντας άφθονη χαρά και ικανοποίηση στην Nintendo.

Διαβάστε το review του The Legend of Zelda: Breath of the Wild και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification