The Culling: Origins

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
1
The Culling: Origins

The Culling: Origins

Το Battle Royale της Xaviant επανακυκλοφορεί ως free-to-play για PC.

Η Xaviant Games επανακυκλοφόρησε το πρώτο The Culling ως free-to-play στα PC με την ονομασία The Culling: Origins.

Όπως θυμάστε, η παραπάνω εταιρεία ανάπτυξης είχε διαθέσει το The Culling 2 στο Steam, επτά μήνες μετά την διάθεση του πρώτου σε early access. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το game να λάβει αρνητικές κριτικές στο Steam, με την Xaviant Games τελικά να αναγκάζεται να κατεβάσει το προφίλ του παιχνιδιού από την πλατφόρμα της Valve, το PSN και το Xbox Live, επιστρέφοντας τα χρήματα πίσω σε όσους το είχαν αγοράσει.

Το The Culling: Origins είναι ένα Battle Royale game που λαμβάνει χώρα σε ένα παραδεισένιο νησί. Εκεί, όντας ένας από τους 16 συμμετέχοντες, έχετε στη διάθεσή σας 25 λεπτά για να εξερευνήσετε το νησί και να μαζέψετε loot και έπειτα να σκοτώσετε όλους τους αντιπάλους σας.

Θυμηθείτε το preview του The CullingΘυμηθείτε το preview του The Culling και συζητήστε για το The Culling: Origins στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification