Το Fortnite στο Switch έχει πεσμένο frame rate

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Fortnite στο Switch έχει πεσμένο frame rate

Το Fortnite στο Switch έχει πεσμένο frame rate

Κάντε...switch σε άλλο format.

Το Nintendo Switch, όπως άλλωστε όλες οι κονσόλες της Nintendo από το Wii μέχρι σήμερα, έχει χαμηλότερα specs σε σχέση με τα games της γενιάς του.

Σε θέμα ελάχιστων απαιτήσεων, το Fortnite βρίσκεται κάπου στη μέση. Παίζοντάς το λίγο αφότου ανέβηκε στο eShop, τόσο εμείς, όσο και κάτοχοι Switch που το σχολιάζουν ήδη στο Internet, παρατήρησαν πεσμένο frame rate. Τα frames πέφτουν αισθητά και η κονσόλα "ζορίζεται", ενώ σε αυτό προσθέστε και το lag. Επίσης, το γεγονός ότι οι servers της Nintendo αργούν, κάνει το lag ανυπόφορο σε περιοχές όπου υπάρχουν πολλοί παίκτες ταυτόχρονα, ειδικά στο ξεκίνημα όπου γίνεται ένας πανικός.

Συν τις άλλοις, επειδή το Fortnite θέλει υψηλή ακρίβεια, δεν αντιμετωπίσαμε δυσκολία στόχευσης μόνο λόγω πεσμένων frames και lag, αλλά και εξαιτίας των Joy-Con, λόγω του περιορισμένου range των analog sticks. Για να το παίξετε επιβάλλεται να έχετε Pro Controller για σωστή ακρίβεια στο χειρισμό, μιας και το Joy-Con παρουσιάζει θέματα, κάτι που όμως είναι επιπλέον έξοδα, όπως επίσης και οι SD cards που απαιτούνται για την εγκατάσταση των games στην κονσόλα. Τα προβλήματα με τα frames τα εντοπίσαμε είτε είχαμε την κονσόλα στη βάση της, είτε εκτός βάσης. Υπάρχουν επίσης θέματα με τα γραφικά, όπως textures τα οποία ξεπετάγονται, αλλά μπροστά στα frames αυτά είναι πταίσματα.

Το Fortnite στο Switch διαθέτει μόνο το Battle Royale mode και όχι το story mode με τίτλο "Save the World". Διαθέτει επίσης και Battle Pass.

Δείτε επίσης το Fortnite Battle Bus που πετάει πάνω από το Λος Άντζελες και τι προστέθηκε στο patch 4.4 όπου μπήκε νέο Assault Rifle με Thermal Scope.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Fortnite γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification