The Last of Us Part II gameplay videos

Hot
The Last of Us Part II gameplay videos

The Last of Us Part II gameplay videos

Δείτε το εκτενές gameplay video. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/18] Η press conference της Sony στην E3 2018 ξεκίνησε με ένα gameplay video για το The Last of Us Part II. Στην αρχή αυτου βλέπουμε την Ellie να έρχεται σε επαφή με ένα άλλο κορίτσι, που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, λίγο προτού περάσουμε στο gameplay. Εκεί, όπως είχε αποκαλύψει η Naughty Dog, θα χειρίζεστε την Ellie, η οποία φέρεται το ίδιο βίαια και επικίνδυνα με τον Joel. Χρησιμοποιεί ένα τόξο, ενώ παράλληλα μεταφέρει διάφορα όπλα μέσα στο σακίδιό της.

Η νεαρή, αν και έρχεται αντιμέτωπη με πολλούς εχθρούς, καταφέρνει μέσω των Stealth μηχανισμών του παιχνιδιού να τους εξοντώνει έναν έναν στον δρόμο της για επιβίωση. Όσο προχωράει το βίντεο θα δείτε πως αξιοποιεί και άλλα εργαλεία, ενώ η βιαιότητα που χρησιμοποιεί στον τρόπο που εκτελεί τους εχθρούς της, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

[UPDATE: 5/5/20 - Το νέο βίντεο θα κυκλοφορήσει αύριο] Η Naughty Dog ανακοίνωσε ότι αύριο στις 5 μ.μ. θα κυκλοφορήσει ένα νέο τρέιλερ για το επερχόμενο The Last of Us: Part II.

 

Έχει περάσει αρκετά μεγάλο διάστημα από την τελευταία κυκλοφορία gameplay βίντεο για το The Last of Us: Part II, οπότε αύριο ενδέχεται να δούμε ενδιαφέρον περιεχόμενο.

[UPDATE 2: 6/5/20 - Το νέο βίντεο μόλις κυκλοφόρησε] Το νέο gameplay τρέιλερ του The Last of Us: Part II μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Σε αυτό βλέπουμε την Ellie να σκοτώνει με stealth και να χρησιμοποιεί άλογο για τις μετακινήσεις της. Παράλληλα, διακρίνεται η χρήση handgun και shotgun.

[UPDATE 3: 21/5/20 - Τα upgrades της Ellie που θα επιλέγετε θα έχουν αντίκτυπο στην εξέλιξη του campaign] Το νέο Inside the Gameplay βίντεο που κυκλοφόρησε δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το αναμενόμενο sequel της σειράς The Last of Us.

Ο co-director του Action Adventure Kurt Margenau εξηγεί μέσα στο βίντεο ότι θα υπάρχει διαφορετικό σύστημα για upgrades στα όπλα και στον χαρακτήρα. Επίσης, τονίζει ότι δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε όλα τα απαραίτητα resources για να ολοκληρώσετε τα upgrades της Ellie σε ένα μόνο playthrough. Αυτό συμβαίνει, επειδή το The Last of Us II επικεντρώνεται στις συνέπειες των επιλογών σας, μέσα στις οποίες συγκαταλέγεται και το ποια skills θα επιλέξετε.

Η Naughty Dog θέλει οι παίκτες να κάνουν επιλογές και μετά να είναι αναγκασμένοι να ζήσουν με αυτές και γι’ αυτό ακόμα και το σύστημα για τα upgrades που προτιμήθηκε έχει "ένα πραγματικά εμφανή και ξεκάθαρο αντίκτυπο" στον τρόπο που θα παίζετε. Έτσι λοιπόν, αν θα επιλέξετε να εστιάσετε σε ένα συγκεκριμένο ability της Ellie δεν θα μπορέσετε ποτέ να ολοκληρώσετε τα upgrades σε ένα άλλο.

Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα βιώσουν πολλά διαφορετικά "builds" της Ellie και πολλές διαφορετικές εμπειρίες όσον αφορά το story του sequel. Ενώ λοιπόν δεν μπορούσατε να ολοκληρώσετε τα upgrades του Joel στο αρχικό παιχνίδι μέχρι να ξεκινήσετε το New Game Plus, αυτό δεν άλλαζε τον τρόπο που θα προχωρούσε το Action Adventure ή την αίσθηση που σας άφηνε ο χαρακτήρας. Αντίθετα τώρα, ο Kurt Margenau προειδοποιεί ότι στο κατά πάσα πιθανότητα στο πρώτο σας playthrough θα χάσετε πολλές στιγμές της ιστορίας.

[UPDATE 4: 27/5/20 - Εκτενές gameplay video] Η Sony μας παρουσίασε στο επίσημο κανάλι του PlayStation ένα εκτενές gameplay video του The Last of Us: Part II, στο οποίο μίλησε ο Neil Druckmann αντιπρόεδρος της εταιρείας ανάπτυξης Naughty Dog.

[LIVE UPDATE] 23:05 Στο νέο gameplay video είδαμε ότι θα χρησιμοποιείτε σκοινί για να μεταβείτε από το ένα μέρος στο άλλο, αλλά και άλογα και βάρκες ως μεταφορικά μέσα.

[23:10] Κατά την παρουσίαση, είδαμε την Naughty Dog να αναφέρεται στο σενάριο και να μην αγγίζει τα...τόσο ευαίσθητα θέματα που έχουν συζητηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αναφέρθηκε στην πλοκή λέγοντας ότι θα διαδραματίζεται αρχικά στο Jackson του Wyoming, εκεί όπου ο Joel και η Ellie έχουν την ηρεμία τους, ώσπου αυτή σπάει μετά από ένα "τραυματικό" γεγονός. Το μεγαλύτερο μέρος του παιχιδιού μάθαμε ότι θα διαδραματίζεται στο Seattle της Washington, το οποίο είναι ζώνη καραντίνας. Δύο φατρίες θα δίνουν την μάχη, η Washington Liberation Front (WLF) και η θρησκόληπτη Seraphites (Scars). Επίσης, παρουσιάστηκαν και μολυσμένοι εχθροί, οι Shamblers, αλλά και Stalkers που προχωρούν με stealth.

[23:15] Όπως βλέπουμε στο βίντεο, χρησιμοποιώντας την Ellie θα έχετε την Emily ως companion, ενώ το crafting θα αναβαθμιστεί με το νέο σύστημα που θα υπάρχει στο workbench. Θα βρίσκετε σκόρπια εξαρτήματα και θα συνθέτετε όπλα χρησιμοποιώντας manuals, άρα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για όσα βρίσκετε γύρω σας. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε επιθετικά ή αμυντικά αντικείμενα, όπως χειροβομβίδες ή νάρκες αντίστοιχα, αλλά και mods για τα όπλα σας, όπως σιγαστήρες.

[23:20] Στο τέλος της παρουσίασης, το εκτενές gameplay video μας έκανε σαφές ότι η λογική του παιχνιδιού θα βασιστεί και πάλι στο stealth, το οποίο θα σας χρησιμεύσει στους πολυάριθμους εχθρούς. Θα πρέπει για παράδειγμα να χρησιμοποιείτε το τόξο σας ή ένα όπλο με σιγαστήρα και να μην κάνετε ιδιαίτερο θόρυβο. Θα μπορείτε επίσης να εμποδίσετε τους εχθρούς από το να σας κυνηγήσουν, φράζοντας τον δρόμο πίσω σας με εμπόδια που θα τους βάλετε, όπως κλείδωμα σε πόρτες και χρήση αντικειμένων.

Το The Last of Us Part 2 θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου για το PS4 και θα χρειαστείτε το λιγότερο 100GB διαθέσιμα στον σκληρό σας δίσκο για να το κατεβάσετε.

Διαβάστε περισσότερα για το The Last of Us Part II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DimutriKs (Level 16) 12/06/2018 04:32
Αυτά είναι. Ήταν τόσο δυνατό το παιχνίδι που τίναξε στον αέρα την παρουσίαση της sony
Notification