PlayerUnknown's Battlegrounds PC patches

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
3
PlayerUnknown's Battlegrounds PC patches

PlayerUnknown's Battlegrounds PC patches

Έρχεται αύριο το Update 12 με balancing στα όπλα και αλλαγές στο UI. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 29/12/17] Η Bluehole κυκλοφόρησε ένα patch για το PlayerUnknown's Battlegrounds στην τελική έκδοση για PC που κυκλοφορεί από τις 20 Δεκεμβρίου. Οι servers έμειναν offline για δύο ώρες.

Οι developers ζήτησαν συγγνώμη για τα όποια θέματα προκλήθηκαν από το lag και την επανατοποθέτηση χαρακτήρα που συμβαίνει σε συχνή βάση μέσα στο παιχνίδι. Το σημαντικό αυτό θέμα θα λυθεί στο μέλλον, αλλά η Bluehole δεν μπορεί να προσδιορίσει το πότε καθώς είναι σύνθετο (σ.σ. συμβαίνει τόσο στα PC, όσο και στο Xbox One).

Το lag και το θέμα επανατοποθέτησης χαρακτήρα εξακολουθούν να είναι οι κύριες προτεραιότητες της Bluehole, η οποία θα πραγματοποιήσει ελέγχους ώστε να μειώσει σταδιακά το πρόβλημα. Θα υπάρξει επίσης optimization στους servers και αλλαγή της λογικής βάση στην οποία δουλεύουν.

Οι αλλαγές που έγιναν στο πρώτο patch για PC είναι οι εξής:

Χάρτης
Αλλαγή της συχνότητας επιλογής ώστε να είναι ίδια, ανάμεσα σε Erangel και Miramar.

Replays
Δείτε replays έως και 3 λεπτά από τον θάνατό σας

Επίλυση των bugs
Διορθώσεις σε κτίρια και αντικείμενα που δεν εμφανίζονταν στο world map του χάρτη Miramar.
Διορθώσεις σε replays που σας πετούσαν εκτός παιχνιδιού.
Αν επανεκκινήσετε ένα replay, πλέον θα συνεχίσει από εκεί που το είχατε δει.
Διόρθωση θέματος σύμφωνα με το οποίο λείπουν το replay και το ξεκίνημα της Death cam.
Διόρθωση θέματος σύμφωνα με το οποίο δεν μπορούσατε να κερδίσετε BP.
Διόρθωση άμεσου θανάτου από falling damage.
Οι σφαίρες που δεν διαπερνούσαν συγκεκριμένους φράχτες, πλέον τους διαπερνούν.

[UPDATE: 4/1/18 - Δεύτερο patch που διορθώνει δύο θέματα] Η Bluehole ενημέρωσε στη Facebook Page του PUBG ότι εγκατέστησε ένα δεύτερο patch στην έκδοση για PC του παιχνιδιού που διορθώνει δύο θέματα.

Το πρώτο αφορά τα χτυπήματα με σφαίρες από απόσταση τα οποία δεν καταγράφονται από σωστά. Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με crash που συνέβαινε τυχαία ενώ βρισκόσασταν στο lobby.

[UPDATE 2: 11/1/18 - Νέο patch με loot crates, αντιμετώπιση των cheaters και επίλυση bugs] Η PUBG Corp. ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου patch για το PlayerUnknown’s Battlegrounds με νέα loot crates, επίλυση αρκετών bugs και αλλαγές που καταπολεμούν τους cheaters.

Με το νέο update αποσκοπούν στο να σταθεροποιήσουν το παιχνίδι αντιμετωπίζοντας αρχικά τους cheaters που ξέσπασαν και πάλι πρόσφατα. Οι παίκτες πλέον θα μπορούν να αναφέρουν οποιονδήποτε παίκτη τους φανεί ύποπτος για cheating μέσα από το replay feature πράγμα που σημαίνει πως θα μπορείτε να εντοπίσετε κάποιον cheater προτού χρειαστεί να σας σκοτώσει εντός του παιχνιδιού.

Οι νέες προσθήκες φέρνουν δύο νέα loot crates στο παιχνίδι που περιέχουν τα items Desperado και Biker. Τέλος έχουμε την διόρθωση αρκετών bugs. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην αλλαγή του design των energy drinks που δεν έχουν πια το σχέδιο του Red Bull.

Οι αλλαγές που έγιναν στο patch για PC είναι οι εξής:

Χάρτης
Προστέθηκαν περισσότερα αντικείμενα γύρω από το La Bendita του Miramar ώστε να αυξηθεί η δυνατότητα κάλυψης.

Gameplay
Μειώθηκε το εύρος όρασης κατά την πτώση με αλεξίπτωτο ώστε να δοκιμαστεί το optimization του server και η απόδοση του client στις αρχικές φάσεις του παιχνιδιού.

Item
Άλλαξε το design του energy drink

User interface
Προσαρμόστηκαν τα χρώματα των παικτών για τα squads για ευκολότερη συνεννόηση (κίτρινο, πορτοκαλί, μπλε, μωβ)
Προστέθηκε λειτουργία με την οποία οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν περισσότερα κριτήρια στην κατηγορία “Cheaters” του συστήματος αναφορών

Replays
Όταν το nameplate ενός παίκτη είναι ενεργό (με το πλήκτρο "η") μπορείτε να ελέγξετε το τρέχον όπλο που χρησιμοποιεί πατώντας το πλήκτρο G.
Προστέθηκε Report button κατά την διάρκεια των Replays.
Προστέθηκε icon changing effect ανάλογα με το status
Προσαρμόστηκε το replay system έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να παρακολουθούν τα replays χωρίς καθυστέρηση στο Solo mode, όταν κερδίζουν τα match, ή όταν σκοτώνεται όλη η ομάδα.

Επίλυση των bugs
Διόρθωση που είχαν να κάνουν με την προσγείωση, το character animation που πάγωνε μετά από σύγκρουση, την red zone και το πέρασμα παικτών μέσα από πόρτες όταν ήταν ανοικτές
Διόρθωση των οχημάτων που κολλούσαν σε αντικείμενα.
Replays: Διόρθωση του προβλήματος των mouse cursors και των death cams.

Νέο περιεχόμενο
Προστέθηκαν δύο νέα crates. (δωρεάν/επί πληρωμή)

[UPDATE 3: 17/1/18 - Νέο patch με διόρθωση στην απόδοση] Ένα νέο patch είναι διαθέσιμο στην έκδοση του PUBG για PC. Διορθώνει τα εξής

Client
Διόρθωση στην χαμηλή απόδοση του παιχνιδιού που υπήρχε όταν πολλοί παίκτες βρίσκονταν στην ίδια περιοχή. Η διόρθωση έγινε στον κώδικα του παιχνιδιού (στον Client που κατεβάζουμε) και όχι στον server.

Διορθώσεις σε bugs
Διόρθωση στην κίνηση του χαρακτήρα που σταματούσε ξαφνικά
Replays: Διόρθωση σε ορισμένες ασυνήθιστες κινήσεις των χαρακτήρων

[UPDATE 4: 31/1/18 - Anti-cheat σύστημα και αλλαγές στον χάρτη] Η PUBG Corp εισήγαγε το δικό της anti-cheat σύστημα στον test server του PlayerUnknown’s Battlegrounds. Η εταιρεία προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει την χρήση των cheats στο δημοφιλές Battle Royale και αποφάσισε να δημιουργήσει την δική της λύση για να το καταφέρει.

Ταυτόχρονα, ο test server δέχθηκε ένα νέο update το οποίο φέρνει αλλαγές στο Miramar map. Συγκεκριμένα, προστέθηκαν περισσότερα σημεία κάλυψης και κτήρια, καθώς και επιπλέον δρομάκια, ενώ υπήρξε και balancing στο spawn των αντικειμένων σε κάποιες περιοχές του χάρτη. Επιπλέον, το update εξάλειψε κάποια bugs και glitches όπως αυτό της δυνατότητας healing κάτω από το νερό. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα δούμε τις παραπάνω αλλαγές στους live servers.

[UPDATE 5: 20/2/18 - Καθυστερεί το anti-cheat patch] Η PUBG Corp. ανακοίνωσε ότι το anti-cheat update θα καθυστερήσει για λίγες ημέρες, λόγω "απροσδόκητου θέματος" που προέκυψε κατά το beta testing. Μεταξύ άλλων το update παρεμπόδιζε βοηθητικές εφαρμογές που άλλαζαν τα γραφικά ή βοηθούσαν στο gameplay, όπως το ReShade. Οι χρήστες θα έπρεπε να κάνουν uninstall και re-install το ReShade και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και το PUBG στο Steam.

Επιπλέον, με το update που θα έμπαινε στο παιχνίδι, θα παρεμποδίζονταν ακόμη και προγράμματα καταγραφής, όπως το Nvidia ShadowPlay ή άλλες εφαρμογές (σ.σ. δεν αναφέρθηκε κάτι για το OBS και το XSplit). Ωστόσο, οι developers θα κάνουν το παν για να επιτρέψουν την πρόσβαση στις συγκεκριμένες εφαρμογές. Είναι προφανές πάντως ότι οι developers κάνουν το παν για να παρεμποδίσουν κάθε είδους εφαρμογή να τρέξει παράλληλα με το PUBG, ώστε να αποτρέψουν πλήρως το cheating.

Το νέο update εστιάζει στο optimization και σε διορθώσεις σε bugs. Δεν έχει περαστεί πλήρως στον server, κάτι που θα γίνει τμηματικά. Δείτε τι διορθώνει:

Κόσμος
Αντικατάσταση φραχτών στο Miramar σε ορισμένα άτρωτα τείχη ή φράχτες ώστε να υπάρχει καλύτερο optimization.

Gameplay
- Δεν θα μπορείτε να δείτε πλέον το εσωτερικό του αεροπλάνου, με στόχο την εξοικονόμιση των resources.
- Οι άλλοι παίκτες γίνονται πλέον ορατοί απ' τη στιγμή που θα πηδήξουν απ' το αεροπλάνο τους.
- Όταν βρίσκεστε σε αεροπλάνο θα μπορείτε να δείτε πόσοι επιβαίνουν ακόμη σε αυτό απ' την νέα ένδειξη στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης.

Replays
- Όταν κάνετε report άλλο χρήστη μέσω του replay θα λάβετε και ένα αρχείο ενός λεπτού με το replay σας.
- Μπορείτε να κάνετε report σε παλιότερο replay που έχει δημιουργηθεί έως και μία εβδομάδα πριν.

Διορθώσεις σε bugs
Διορθώσεις σε θανάτους από απλές πτώσεις, vaulting και σφαρφάλμωμα.
- Διόρθωση του glitch της οπτικής γωνίας όποτε χρησιμοποιούσατε ADS στο όπλο σας.
- Διόρθωση σφάλματος με το οποίο δεν λαμβάνατε damage όταν μπαίνατε στο όχημα από θέση prone ή κάνατε έξοδο ενώ κινούνταν.
- Διόρθωση bug βάση του οποίου αν μπαίνατε στο όχημα μετά από prone, τότε εμφανιζόσασταν να χρησιμοποιείτε τα αντικείμενα σε prone αντί να κάθεστε.

Διάφορα
Μέτρα ασφαλείας ενάντια στο heal/boost cheat που γινόταν άμεσα από χρήστες.

Θυμίζουμε ότι μόνο για τον Ιανουάριο έγιναν ban ένα εκατομμύριο παίκτες για cheat.

[UPDATE 6: 12/4/18 – Αλλαγές στην blue zone] Στο νεότερο patch του PlayerUnknown’s Battlegrounds η PUBG Corp προχώρησε σε αλλαγές που αφορούν την blue zone του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, η blue zone θα κλείνει πιο γρήγορα στην αρχή κάθε match, ενώ θα συρρικώνεται επίσης πιο γρήγορα στη μέση και κατά το τέλος κάθε παιχνιδιού. Επιπλέον, αυξήθηκε το damage της blue zone στις τελευταίες φάσεις του match. Τα παραπάνω θα έχουν ως αποτέλεσμα ο ρυθμός του παιχνιδιού να γίνεται πιο γρήγορος, αφού θα είναι δυσκολότερο να κρύβεστε και να κάνετε loot σε safe zones έως τις τελευταίες φάσεις του match χωρίς να έρχεστε αντιμέτωποι με άλλους παίκτες. Στο patch προστέθηκαν επίσης νέες περιοχές στο Miramar map.

Δείτε την σχετική εικόνα με τις αλλαγές παρακάτω:

blue zone pubg new timings april 2018

[UPDATE 7: 18/4/18 - Νέο PC patch που σας επιτρέπει να δείτε την διαδρομή του αεροπλάνου] Στο νέο patch του PUBG, θα μπορείτε να δείτε την διαδρομή που θα ακολουθήσει το αεροπλάνο, ενώ έγιναν μερικές ακόμη διορθώσεις, εν μέσω διαμαρτυριών των χρηστών για το απαραίτητο optimization.

 

Δείτε αναλυτικά όλες τις διορθώσεις.

[UPDATE 8: 27/4/18 - Weapon balancing και νέες επιλογές] Το νέο patch του PlayerUnknown’s Battlegrounds στα PC φέρνει σημαντικές αλλαγές στο damage των όπλων του παιχνιδιού.

Το “Update 12” όπως το ονομάζουν την PUBG Corp. φέρνει πολλές αλλαγές στο δημοφιλές Battle Royale. Συγκεκριμένα εισέρχεται ένα νέο μενού επιλογής χάρτης, ο χάρτης Miramar υπέστη αλλαγές και βελτιώσεις, ενώ υπήρξαν και τα καθιερωμένα bug fixes. Το σημαντικότερο στοιχείο αυτού του patch όμως, ήταν το weapon balancing με το οποίο υπήρξαν αλλαγές στο damage του κάθε όπλου.

pubg patch 1
Η εταιρεία αναφέρει: “Θα κρατήσουμε τις αλλαγές στον test server για περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Θα ακούμε και θα κάνουμε αλλαγές με βάση το δικό σας feedback προτού κυκλοφορήσει το update. Επομένως παρακαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας!”

Στόχος τους είναι να μειώσουν την σαφέστατη ανωτερότητα ορισμένων όπλων ώστε να μπορούν όλοι οι παίκτες να χρησιμοποιούν τα όπλα που τους αρέσουν και όχι αναγκαστικά αυτά που θεωρούν ισχυρότερα. Για να επιτευχθεί αυτό, τα πιστόλια, SMGs και LMGs θα buffαριστούν, ενώ όπλα όπως τα shotguns, rifles και άλλα θα υποστούν nerf όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Επίσης, έχουμε τον ερχομό το οχήματος Mirado, αποκλειστικά για τον χάρτη Miramar. Τέλος, το νέο patch φέρνει και το όπλο SLR.

[UPDATE 9: 2/5/18 - Update 12] Αύριο 3 Μαΐου θα διατεθεί το λεγόμενο Update 12 του PlayerUnknown’s Battlegrounds για τα PC.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει μέσω του παρόντος άρθρου, το patch θα περιλαμβάνει ένα νέο όχημα για το Miramar map, balancing στα όπλα, νέες διόπτρες και weapon attachments, καθώς και αλλαγές στο user interface. Στο τελευταίο θα έχουμε την εισαγωγή επιλογής map και βελτιωμένο store menu.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε αναλυτικά τις αλλαγές του Update 12.

Διαβάστε το review του PlayerUnknown's Battlegrounds και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic

Παίξτε μαζί μας PUBG. Κάντε κλικ εδώ και γράψτε το ID ή το gamertag σας στο Steam ή το Xbox Live αντίστοιχα.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 31/12/2017 22:32
Καλό είναι να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις σύντομα έτσι ώστε οι παίκτες να το ευχαριστηθούν στο μέγιστο.
#2 ashbringer (Level 25) 07/02/2018 11:22
Μακάρι να μην καθυστερήσουν άλλο.
Notification