Death Stranding: Περίοδος κυκλοφορίας

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Death Stranding: Περίοδος κυκλοφορίας

Death Stranding: Περίοδος κυκλοφορίας

Η επίσημη Ταϊβανέζικη σελίδα του PlayStation ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 19/6/16] Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Tokyo Game Show 2016, ο Hideo Kojima δήλωσε ότι το Death Stranding θα κυκλοφορήσει το αργότερο το 2019.

Όπως και να έχει το Death Stranding "θα έχει σίγουρα κυκλοφορήσει πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα διεξαχθούν στο Τόκιο" δήλωσε κατά λέξη ο Ιάπωνας game designer, ο οποίος πρόσθεσε ότι είναι απόλυτα βέβαιο ότι το Death Stranding "θα βγει μία χρονιά πριν την ταινία Akira του 2019".

Το online multiplayer του Death Stranding θα είναι διαφορετικό από αντίστοιχα online modes που έχουμε δει στο παρελθόν. Θα έχει μία πρωταγωνίστρια, η οποία πιθανότατα θα συμπρωταγωνιστεί με τον Normal Reedus στο βασικό story. Επίσης, αναφέρθηκε ότι θα δούμε "έναν διαφορετικό Norman Reedus σε σχέση με το πως τον γνωρίζουμε από το The Walking Dead". Ο designer του παιχνιδιού Yoji Shinkawa πρόσθεσε ότι στο παιχνίδι θα υπάρχουν mechs. Τέλος, το παιχνίδι θα τρέχει σε μια γνωστή game engine, στην οποία ο Kojima δεν θέλησε να αναφερθεί.

[UPDATE: 19/11/18 - Φήμη για ανακοίνωση στα The Game Awards] Το Βραζιλιάνο site Combo Infinito, δήλωσε ότι έλαβε ενημέρωση από την Sony Βραζιλίας, ότι στα The Game Awards 2018 θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των Death Stranding, Ghost of Tsushima και Dreams.

Μένει να δούμε αν οι φήμες θα βγουν αληθινές.

[UPDATE 2: 29/11/18 - Φήμη μέσω Wallmart] Το προφίλ του Death Stranding αναρτήθηκε στο Wallmart με ημερομηνία κυκλοφορίας την 30η Ιουνίου του 2019.

Death Stranding 30 9 2019
[UPDATE 3: 17/1/19 - Νέο tease από τον Troy Baker] Ο Troy Baker τονώνει τις φήμες για κυκλοφορία του Death Stranding εντός του 2019.

Κανείς δεν γνωρίζει και δεν μπορεί να γνωρίζει τι έχει στο μυαλό του ο Hideo Kojima. Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια από την ανακοίνωση του Death Stranding, παρόλα αυτά δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα του πότε θα δούμε τον τίτλο που ετοιμάζει να κυκλοφορεί στο PS4. Μήπως όμως ξέρει ο Troy Baker; Ο δημοφιλής voice actor, που συμμετέχει ως χαρακτήρας στο παιχνίδι, ανέβασε ένα post στο Twitter για να συμμετέχει στο χαρακτηριστικό 10 year challenge από το οποίο έχουν μπουχτίσει τα social media.

 



Για όσους δεν το γνωρίζουν, σε αυτή την δοκιμασία καλείστε να ανεβάσετε μία φωτογραφία σας το 2009 στο πλάι μίας φετινής για να φανεί η διαφορά. Έτσι έκανε και ο Troy Baker, ανεβάζοντας δύο κολλημένες φωτογραφίες. Στα αριστερά βλέπουμε τον Snow του Final Fantasy XIII και στα δεξιά τον χαρακτήρα που παίζει στο Death Stranding, ενώ στην λεζάντα γράφει “2009vs2019”. Δεν είναι κάποιος τυχαίος και ενδέχεται να γνωρίζει το πότε θα δούμε τελικά το Death Stranding, επομένως το παραπάνω tease ίσως να αποτελεί φλέβα χρυσού για όσους περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα δημιουργία του Hideo Kojima. Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, συνεπώς ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας.

[UPDATE 4: 6/3/19 - Καθυστερήσεις σύμφωνα με τον Kojima] Ο Hideo Kojima έδωσε μια συνέντευξη στο J-Wave (στα Ιαπωνικά), όπου δήλωσε πως η υπόθεση και ο σχεδιασμός του Death Stranding έχουν ολοκληρωθεί.

Ωστόσο, η ανάπτυξη έχει καθυστερήσεις και δεν θα κυκλοφορήσει την περίοδο που έχουν θέσει για στόχο οι developers (η οποία είναι άγνωστη στο κοινό), αλλά ο Kojima είπε πως δεν ανησυχεί, καθώς κάτι τέτοιο είναι αναμενόμενο για games αυτού του μεγέθους. Στην παρούσα φάση, ο Kojima παίζει το παιχνίδι και δίνει οδηγίες στην ομάδα ανάπτυξης ώστε να ολοκληρωθεί το project.

[UPDATE 5: 29/5/19 - Η επίσημη Ταϊβανέζικη σελίδα του PlayStation ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας] 

Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το Death Stranding θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση από την επίσημη Ταϊβανέζικη σελίδα του PlayStation στο Facebook, φαίνεται πως το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου.

 

 

Η Sony ετοιμάζει την σελίδα της για τα pre-orders του Death Stranding, έτσι, υποθετικά, μόλις δημοσιευθεί το καινούργιο trailer θα αρχίσει να δέχεται pre-orders.

 

Διαβάστε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Death Stranding και συζητήστε περισσότερα στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 SnakeEater (Level 17) 19/09/2016 00:46
Μονο ο Kojima μας ψηνει τοσο για game που θα βγει σε 2 χρονια! :lol:
#2 ashbringer (Level 25) 19/09/2016 15:10
Μόνο για τον Kojima όντως θα περιμένουμε!
#3 dimas.fk19 (Level 12) 17/01/2019 21:55
Το περιμένουμε πως και πως να κυκλοφορήσει το παιχνίδι!
#4 Efane (Level 24) 06/03/2019 20:30
Σε μια κονσόλα που έχει πουλήσει 90 εκατομμύρια κομμάτια η λογική λέει πως πλέον δεν έχει ανάγκη ένα νέο exclusive! Αντιθέτως μια νέα κονσόλα πχ PS5, σίγουρα θα θέλει δυνατούς τίτλους για να πλασαριστεί στην αγορά! Οποτε η καθυστέρηση προσωπικά δεν με εκπλήσσει.
Notification