• Ειδήσεις
  • Action
  • Ratchet & Clank: Life of Pie: Ταινία μικρού μήκους που εμφανίστηκε στο Crave TV του Καναδά

Ratchet & Clank: Life of Pie: Ταινία μικρού μήκους που εμφανίστηκε στο Crave TV του Καναδά

Hot
Ερμής Δερβίσης
Ratchet & Clank: Life of Pie: Ταινία μικρού μήκους που εμφανίστηκε στο Crave TV του Καναδά

Ratchet & Clank: Life of Pie: Ταινία μικρού μήκους που εμφανίστηκε στο Crave TV του Καναδά

Η Sony δήλωσε ότι δεν σχετίζεται σεναριακά με την ιστορία των τίτλων της σειράς.

Μία ταινία Ratchet & Clank μικρού μήκους με τίτλο Life of Pie εμφανίστηκε χωρίς κάποια ειδοποίηση στην streaming υπηρεσία Crave TV του Καναδά.


Το Ratchet & Clank: Life of Pie δημιουργήθηκε από την Mainframe Studios, εταιρεία που δημιούργησε και την ταινία Ratchet & Clank του 2016, και ολοκληρώθηκε το 2019. Η περίληψη της ταινίας είναι η εξής: "Ενώ ψάχνουν για πίτσες στους γαλαξίες, ο Ratchet και ο Clank ανακαλύπτουν ότι ο διαβολικός Dr. Nefarius έφτιαξε μία διαγαλαξιακή συσκευή η οποία θα του επιτρέψει να κατακτήσει ολόκληρο το σύμπαν. Το δίδυμο ξεκινάει γρήγορα την νέα του περιπέτεια και αφού αποσπάσει το Portalizer από τον Dr. Nefarius δίνει έναν αγώνα για το παραδώσουν στο μουσείο όπλων. Στο δρόμο όμως θα συναντήσουν τον Captain Quark ο οποίος χρησιμοποιεί το όπλο χωρίς να το θέλει στους κατοίκους της Galactic City. Έτσι ο Ratchet και ο Clank πρέπει να διορθώσουν αυτό λάθος και κρατήσουν το Portalizer μακριά από τον Dr. Nefarius".


Εκπρόσωπος του PlayStation δήλωσε στο IGN: "Το Ratchet & Clank: Life of Pie είναι ένα ξεχωριστό special επεισόδιο, το οποίο δημιούργησε η Mainframe Studios. Σεναριακά δεν συνδέεται με την σειρά παιχνιδιών, ούτε με το επερχόμενο Ratchet & Clank: Rift Apart".


Διαβάστε περισσότερα για το επερχόμενο Ratchet & Clank: Rift Apart και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification