• Ειδήσεις
  • Action
  • Resident Evil Village art director: "Δεν περιμέναμε να αντιδράσετε έτσι για την Lady Dimitrescu"

Resident Evil Village art director: "Δεν περιμέναμε να αντιδράσετε έτσι για την Lady Dimitrescu"

Hot
Resident Evil Village art director: "Δεν περιμέναμε να αντιδράσετε έτσι για την Lady Dimitrescu"

Resident Evil Village art director: "Δεν περιμέναμε να αντιδράσετε έτσι για την Lady Dimitrescu"

Ο Tomonori Takano δεν καταλαβαίνει προς τι ο χαμός.

Όλος ο κόσμος, είτε παίζει games είτε όχι, έχει τρελαθεί με την τεράστια Lady Dimitrescu που έχει ύψος 2,9 μέτρα, αλλά ο art director του Resident Evil Village, Tomonori Takano, δε καταλαβαίνει γιατί έχει γίνει τόσο μεγάλος χαμός. Μια απλή αναζήτηση στο Google αποδεικνύει ότι είναι πηγή πολλών fan art.

Δείτε μας να παίζουμε το demo του Resident Evil Village:

"Δεν πιστεύω ότι κάποιος από την ομάδα μας θα μπορούσε να προβλέψει τις υπέροχες αντιδράσεις του κόσμου στη Lady Dimitrescu." αποκάλυψε ο Takano σε συνέντευξή του στο IGN. "Προσωπικά μου έκαναν εντύπωση οι άνθρωποι που σχολίαζαν ότι θα ήθελαν να τους κυνηγήσει.".

Ο Takano εξ αρχής σχεδίαζε την Lady Dimitrescu με σκοπό να τραβήξει την προσοχή και το ύψος της συνέβαλε σε αυτό. "Το πρώτο concept art που σχεδίασα ήταν η σκηνή στο τρέιλερ, στην οποία η Lady Dimitrescu σκύβει για να περάσει από την πόρτα. Από εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι πρέπει να υπάρχει αυτή η σκηνή.", δήλωσε ο Takano.

Ο σχεδιασμός της ήταν τέτοιος ώστε να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από τα περισσότερα horror games που έχουμε δει ως τώρα, σύμφωνα με τον Takano. "Αναλύσαμε τους χαρακτήρες σε όλα τα προηγούμενα Resident Evil για να δούμε εάν ήταν πραγματικά τρομακτικοί, ή εάν έχουν γίνει τόσο συνηθισμένοι που δεν τρομάζουν πλέον τους παίκτες.", πρόσθεσε.

Έτσι λοιπόν γεννήθηκε η ψηλή κυρία που είναι εμπνευσμένη από παραδοσιακές ιστορίες της Ιαπωνίας, από την Morticia Adams και από την κατά συρροή δολοφόνο Elizabeth Bathory.

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One στις 7 Μαΐου.

Διαβάστε για την Lady Dimitrescu που είναι βασισμένη στην Morticia Adams και συζητήστε για το Resident Evil Village στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 24) 11/02/2021 17:40
Φανταστείτε Nemesis και Lady Dimitrescu να παίζουν μπάσκετ.
#2 ashbringer (Level 25) 11/02/2021 19:57
Η παιχνιδάρα έχει πολλούς εντυπωσιακούς χαρακτήρες .
Notification