Black Myth: Wukong gameplay trailers

Hot
Black Myth: Wukong gameplay trailers

Black Myth: Wukong gameplay trailers

Νέο gameplay trailer στην Gamescom. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/2/21] Η εταιρεία ανάπτυξης Game Science κυκλοφόρησε ένα gameplay trailer για το Action-Adventure της με τίτλο Black Myth: Wukong, το οποίο φαίνεται ιδιαίτερα φαντασμαγορικό.

Δείτε το gameplay trailer:

Το βίντεο δείχνει το εντυπωσιακό gameplay του επερχόμενου τίτλου, με τον ήρωα-μαϊμού να παλεύει με ιπτάμενους τύπους. Βλέπουμε επίσης τον ήρωα να παλεύει με κάτι που μοιάζει με boss και είναι ένας μεγάλος δαίμονας με τεράστια κέρατα. Καλύτερα όμως να δείτε οι ίδιοι το τρέιλερ. Το βίντεο επίσης δείχνει μια ποικιλία επιθέσεων που περιμένουμε να δούμε όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει. Ο πρωταγωνιστής κρατάει διάφορα όπλα αλλά φαίνεται να μπορεί να χρησιμοποιήσει και ένα είδος μαγικών επιθέσεων επίσης, όπως το να παγώνει τους εχθρούς του.

[UPDATE: 22/8/23 - Νέο gameplay trailer] Η εταιρεία ανάπτυξης Game Science κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay trailer για το Action-Adventure της με τίτλο Black Myth: Wukong, το οποίο παρουσιάστηκε στο Gamescom 2023 Opening Night Live.

Το Black Myth: Wukong θα κυκλοφορήσει το 2023, για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Black Myth: Wukong και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/02/2021 18:45
Είναι ακόμα μακριά η κυκλοφορία του οπότε για τώρα θα αρκεστούμε στο εντυπωσιακό gameplay video.
Notification