Dying Light 2 Collector's Edition

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Dying Light 2 Collector's Edition

Dying Light 2 Collector's Edition

Παρουσίαση συλλεκτικής και αναβολή κυκλοφορίας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/1/21] Η Collector's Edition του Dying Light 2 διέρρευσε από ένα κατάστημα στην Τσεχία.

Η συλλεκτική έκδοση θα έχει το steelbook με το παιχνίδι, ένα artbook, έναν φακό, ορισμένα αυτοκόλλητα και φιγούρα με τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού να σκοτώνει έναν εχθρό. Η Collector's Edition δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή online και η Techland δεν έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξή της, όμως η εικόνα που βλέπετε είναι η κλασική που συναντάμε σε κάθε παρουσίαση συλλεκτικής.

[UPDATE: 14/9/21 - Παρουσίαση συλλεκτικής και αναβολή κυκλοφορίας] Η Techland ανακοίνωσε ότι το Dying Light 2 Stay Human θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2022. Προηγουμένως είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021, οπότε η καθυστέρηση είναι περίπου στους δύο μήνες.

Εξηγώντας την καθυστέρηση, η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης είπε ότι το Dying Light 2 ολοκληρώθηκε και η ομάδα τώρα το δοκιμάζει. Ωστόσο, λόγω της φιλόδοξης φύσης του παιχνιδιού, η εταιρία ανάπτυξης διαπίστωσε ότι χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθεί στη βελτιστοποίησή του για να καταφέρει να "φέρει το παιχνίδι στο επίπεδο που οραματίζεται". Η εταιρία δηλώνει: "Λυπούμαστε που θα σας κάνουμε όλους να περιμένετε λίγο περισσότερο. Αλλά θέλουμε το παιχνίδι να ανταποκρίνεται στις υψηλότερες προσδοκίες σας κατά την κυκλοφορία και δεν θέλουμε να κάνουμε συμβιβασμούς σε αυτό". Τέλος, η Techland δήλωσε ότι θα προσκαλέσει τους δημιουργούς και τον Τύπο να παίξουν το παιχνίδι και να μοιραστούν τις σκέψεις τους σύντομα. Ακόμη ανακοίνωσε πως θα έχει “κάποια συναρπαστικά νέα” να αποκαλύψει μέσα στο μήνα.

dying light 2 collectors edition big

Ο Φεβρουάριος του 2022 αναμένεται να έχει δυνατές κυκλοφορίες καθώς το Dying Light 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ίδιο μήνα με τα Horizon: Forbidden West, The Saints Row reboot, The King of Fighters XVκαι το Sifu. Για τον ίδιο μήνα είναι προγραμματισμένη και η κυκλοφορία του Witch Queen expansion για το Destiny 2.

Collector's Edition
Το Dying Light 2 θα διατεθεί σε τρεις εκδόσεις. Την απλή, την Deluxe Edition με steelbook και ψηφιακό soundtrack, ενώ θα υπάρχει και η Collector's Edition, η οποία θα περιέχει:
- Μία φιγούρα με τον Aiden και ζόμπι.
- Steelbook
- Artbook
- Χάρτη του παιχνιδιού
- Φακό
- Αυτοκόλλητα

Το Dying Light 2 αναμένεται στις 4 Φεβρουαρίου 2022 για PC, PS4 και Xbox One. Θα μπορείτε να το παίξετε και σε PS4 και Xbox Series X/S.

Δείτε τα gameplay videos του Dying Light 2 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 25/01/2021 07:47
Εκπληκτική συλλεκτική και τυχεροί αυτοί που θα την αποκτήσουν.
Notification