Ειδήσεις Action Fortnite Crew: Μηνιαία συνδρομή στο ομώνυμο Battle Royale

Fortnite Crew: Μηνιαία συνδρομή στο ομώνυμο Battle Royale

Tuesday, 24 Nov 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (3 σχόλια)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/68/c5/b8/fortnite-crew-5-1606251441.jpg
 

Fortnite Crew: Μηνιαία συνδρομή στο ομώνυμο Battle Royale

Προαιρετικά με δώρο in-game αντικείμενα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/11/20] Το Fortnite ρωτάει τους παίκτες για πιθανή εισαγωγή μηνιαίας συνδρομής.

Μία εκ των ερωτήσεων που κάνει η Epic Games στους παίκτες του Fortnite είναι "Πόσα χρήματα θα δίνατε για μία μηνιαία συνδρομή;" δίνοντας ως προτεινόμενες τιμές από 5 έως 16 ευρώ τον μήνα. Με την εγγραφή θα λαμβάνετε κάθε μήνα 1000 V-Bucks σε in-game συνάλλαγμα (αξίας 8 ευρώ), ένα δωρεάν skin set που κυκλοφόρησε νωρίς για τους subscribers και το battle pass της τρέχουσας season. Κατά πάσα πιθανότητα, εάν βγει νέο season battle pass θα το λαμβάνετε και αυτό.

fortnite monthly subscription

Αρκετοί από τους παίκτες αναφέρουν ότι συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο της Epic Games και υπάρχει γενικά θετική στάση για την επιλογή. Μερικοί πρότειναν την τιμή του battle pass για την μηνιαία συνδρομή, ενώ άλλοι είπαν ότι τα 1000-VBucks δεν είναι αρκετά για να αγοράσεις items της προκοπής από το shop καθώς ένα Uncommon item κοστίζει 800 VBucks, ένα Rare 1200 VBucks, ένα Epic 1500 VBucks και ένα Legendary 2000 VBucks.

Μένει να δούμε το αν η Epic Games θα προχωρήσει με την εφαρμογή αυτής της ιδέας, όμως φαίνεται να είναι κάτι που η εταιρεία σκέφτεται εδώ και καιρό. Περίπου αυτή την περίοδο πέρυσι, είχαν βρεθεί εικόνες στα game files, που παράπεμπαν σε κάποιο Annual Pass, μία ετήσια συνδρομή. Η εταιρεία δήλωσε ότι το leak ήταν έγκυρο αλλά ότι εκείνο το πλάνο δεν ήταν πλέον στα σχέδια της.

[UPDATE: 24/11/20 - Η συνδρομή ξεκινάει στις 2 Δεκεμβρίου] Η Epic Games θα ξεκινήσει όντως μία προαιρετική μηνιαία συνδρομή στο Fortnite με την ονομασία Fortnite Crew. Η συνδρομή θα είναι διαθέσιμη από τις 2 Δεκεμβρίου και θα σας δίνει πρόσβαση στο season pass, αλλά και σε αποκλειστικά cosmetics και bonus V-Bucks.

Το Fortnite Crew θα είναι διαθέσιμο στο Fortnite Item Shop ή στην οθόνη αγοράς του Battle Pass και θα κοστίζει 12 ευρώ/μήνα. Οι συνδρομητές της θα λάβετε το τρέχον battle pass, 1000 V-Bucks το μήνα και μία αποκλειστική εμφάνιση Fortnite Crew Pack. Αυτά τα δώρα θα τα λαμβάνετε κάθε μήνα. Το πρώτο αποκλειστικό skin ονομάζεται Galaxia Outfitμ ενώ θα λάβετε δωρεάν και τα Llamacorn Pickaxe και Fractured World Back Bling..

Τα cosmetics των συνδρομητών του Fortnite Crew θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στους συνδρομητές και δεν θα πωληθούν, ούτε θα δωθούν στο μέλλον σε μη συνδρομητές. Επίσης, αν έχετε ήδη το Battle Pass και αγοράσετε τη συνδρομή Fortnite Crew, τότε θα λάβετε επιπλέον 950 V-Bucks καθώς έχετε ήδη πληρώσει ένα ποσό. Τέλος, όποτε κι αν ακυρώσετε την συνδρομή Fortnite Crew, θα μπορείτε να κρατήσετε το περιεχόμενο που είχατε κατεβάσει.

Διαβάστε για τα δωρεάν VBucks που θα λάβουν οι παίκτες του Fortnite, που παίζουν από συσκευές Apple και συζητήστε για το Fortnite στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 10/11/2020 18:34
Νομίζω είναι ένας πολύ καλός τρόπος το να ζητάς την γνώμη του κοινού για το τι τιμή θα βάλεις στην μηνιαία συνδρομή και αν αυτό είναι αποδεκτό. Αυτό δείχνει σεβασμό πρώτα απ' όλα .
#2 Κουβανός (Level 4) 10/11/2020 20:25
Quoting ashbringer:
Νομίζω είναι ένας πολύ καλός τρόπος το να ζητάς την γνώμη του κοινού για το τι τιμή θα βάλεις στην μηνιαία συνδρομή και αν αυτό είναι αποδεκτό. Αυτό δείχνει σεβασμό πρώτα απ' όλα .

Ή απλά βλέπουν μέχρι που μπορούν να σπρώξουν χωρίς να υπάρξει μεγάλο backlash. Πάντως, έριξαν καλό δόλωμα (V-bucks, skins, κοκ).
#3 ashbringer (Level 25) 25/11/2020 15:50
Πολύ καλή η τιμή του battle pass. Για να δούμε πως θα τα πάει.
Notification