• Ειδήσεις
  • Action
  • Η γυναίκα που χάρισε το πρόσωπό της στην Abby του The Last of Us: Part II ντύθηκε Abby

Η γυναίκα που χάρισε το πρόσωπό της στην Abby του The Last of Us: Part II ντύθηκε Abby

Hot
Η γυναίκα που χάρισε το πρόσωπό της στην Abby του The Last of Us: Part II ντύθηκε Abby

Η γυναίκα που χάρισε το πρόσωπό της στην Abby του The Last of Us: Part II ντύθηκε Abby

Το εντυπωσιακό cosplay της Jocelyn Mettler για το Halloween.

Η Jocelyn Mettler, η οποία υπήρξε το μοντέλο για το πρόσωπο της Abigail “Abby” Anderson στο The Last of Us: Part II αποφάσισε ότι για το φετινό Halloween δεν χρειαζόταν μάσκα, καθώς επέλεξε να κάνει cosplay τον εν λόγω χαρακτήρα και μάλιστα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

 

Η Mettler είναι VFX artist κι έχει εργαστεί στο παρελθόν για την Naughty Dog ως QA Analyst στο Uncharted 4: A Thief’s End και το Uncharted: The Lost Legacy, όπου και κάποιος από την ομάδα την εντόπισε ως υποψήφια για να χαρίσει το πρόσωπό της στην Abby. Αν και η Jocelyn έχει έκτοτε φύγει από την Naughty Dog για την Beyond-FX, η Abby θα την ακολουθεί διαρκώς και το φετινό Halloween ήταν η τέλεια ευκαιρία για να χαρίσει στους φίλους της σειράς αυτό που ήθελαν να δουν, τον χαρακτήρα να ζωντανεύει πραγματικά.

Με αναρτήσεις της στο Instagram, η Mettler μπαίνει πραγματικά στο πετσί του χαρακτήρα, στο σημείο που έχει γεμίσει τη μπλούζα της για να μοιάζει όσο μυώδης είναι και η Abby. Σε άλλη φωτογραφία, φαίνεται να καταβροχθίζει ένα μπουρίτο γεμάτο πρωτείνη, όπως έκανε κατά τη διάρκεια του The Last of Us: Part II κι η ηρωίδα την οποία υποδύθηκε.

 

 

 

 

Όταν οι fans ανακάλυψαν ότι η Mettler ήταν όντως το μοντέλο για το πρόσωπο της Abby στο The Last of Us: Part II, ο ενθουσιασμός στην κοινότητα δεν είχε προηγούμενο. Αυτό βέβαια είχε ως αποτέλεσμα να εισπράξει και μίσος από ορισμένους που δεν εκτιμούν αυτά που έκανε ο απολύτως φανταστικός, μη πραγματικός χαρακτήρας της στο παιχνίδι κι αποφάσισαν να εκτονωθούν σε αυτήν, κάνοντας την ήδη εσωστρεφή Mettler να αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα. Πιθανότατα δε θα σκέφτονταν να κάνουν το ίδιο στη γυναίκα που χρησιμοποίησε η Naughty Dog για μοντέλο του σώματος της Abby, την γνωστή αθλήτρια Coleen Fotsch.

Δείτε επίσης την αντίδραση της ηθοποιού που ''δανείζει'' το πρόσωπό της στην ψηφιακή Dina όταν είδε το The Last of Us: Part II και συζητήστε γι΄ αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 03/11/2020 07:56
Το μίσος δεν έχει θέση πουθενά και ειδικά στον χώρο του gaming και σε ανθρώπους που έχουν βοηθήσει αρκετά στην ανάπτυξη ενός τίτλου με οποιοδήποτε τρόπο. Λατρεύω Abby.
Notification