• Ειδήσεις
  • Action
  • Οι κάτοχοι του Marvel's Spider Man στο PS4 δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν στη Remastered έκδοση

Οι κάτοχοι του Marvel's Spider Man στο PS4 δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν στη Remastered έκδοση

Hot
Οι κάτοχοι του Marvel's Spider Man στο PS4 δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν στη Remastered έκδοση

Οι κάτοχοι του Marvel's Spider Man στο PS4 δεν θα μπορούν να αναβαθμίσουν στη Remastered έκδοση

Θα πρέπει να αγοράσουν το Spider-Man: Miles Morales και να δώσουν επιπλέον χρήματα για το remaster.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου PS5 showcase όπου μεταξύ άλλων εμφανίστηκε και το Spider-Man: Miles Morales, η Sony ανακοίνωσε ότι εκτός από το standalone adventure που θα έρθει σε PS4 και PS5, και το Marvel’s Spider Man θα γίνει remaster για PS5 αλλά θα χρειαστεί να το αγοράσετε εκ νέου.

Όπως και με το Control και την επερχόμενη Ultimate έκδοσή του για κονσόλες νέας γενιάς η Sony δεν προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους έχουν ήδη του Marvel’s Spider Man σε PS4 να αναβαθμίσουν το αντίτυπό τους στο νέο remaster για PS5 πέρα από το να αγοράσουν ξανά το παιχνίδι. Σε ανακοίνωσή της, η Sony αναφέρει ότι το remaster δεν θα πωλείται αυτοτελώς, που σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσετε 70 ευρώ για το Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο remaster για PS5.

“Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πλάνα να προσφέρουμε αυτοτελώς το Marvel’s Spider Man: Remastered. Όσοι διαθέτουν το Marvel’s Spider-Man για PS4 μπορούν να αγοράσουν το Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition για να ζήσουν την εμπειρία του Marvel's Spider-Man: Remastered σε PS5. Το Marvel's Spider-Man για PS4 θα είναι επίσης backwards compatible στο PS5." αναφέρει η ανακοίνωση.

Διευκρινιστικά, αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να τρέξετε την έκδοση για PS4 που έχετε ήδη και σε PS5, απλώς δεν θα έχετε και το remastered αποτέλεσμα. Κατ’ επέκταση δεν θα απολαύσετε νέα features όπως ray tracing, βελτιωμένα textures και άλλα. Το μόνο που κερδίζετε σε αυτή την περίπτωση είναι η δυνατότητα να τρέξετε το παιχνίδι σε μια κονσόλα με δυνατότητες να το κάνει πιο σταθερά.

Η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη αν βγάλει κανείς το Marvel’s Spider Man από την εξίσωση. Μπορείτε να αγοράσετε το Spider-Man: Miles Morales χωριστά για PS4, αποκτώντας δωρεάν και τη δυνατότητα αναβάθμισης στην έκδοση για PS5, αλλά μόνο για το content του Miles Morales. Εάν θέλετε το remaster του Marvel’s Spider Man ως μέρος της αγοράς σας, η Sony προσφέρει αναβάθμιση έναντι 20 ευρώ εφόσον διαθέτετε το Spider-Man: Miles Morales, ποσό που εν τέλει ανεβάζει το κόστος συνολικά στα 70 ευρώ της Ultimate Edition

Συνοψίζοντας
- Το Spider-Man: Miles Morales για PS4 σας δίνει δωρεάν αναβάθμιση του Spider-Man: Miles Morales για PS5.
- Η βασική έκδοση του Spider-Man: Miles Morales μπορεί να αναβαθμιστεί έναντι 20 ευρώ για να περιλαμβάνει και το Marvel's Spider-Man: Remastered για PS5.
- Η Ultimate Edition του Spider-Man: Miles Morales περιλαμβάνει και το Marvel's Spider-Man: Remastered για συνολικά 70 ευρώ.
- Το Marvel's Spider-Man για PS4 μπορεί να παιχτεί στο PS5 μέσω backwards compatibility χωρίς οπτικές αναβαθμίσεις. Δεν υπάρχει τρόπος να αναβαθμιστεί η έκδοση αυτή στην remastered.

Η πολιτική αυτή είναι αντίθετη από τον τρόπο που χειρίζεται η Microsoft τις αναβαθμίσεις των first-party games της για κονσόλες νέας γενιάς, οι οποίες θα είναι όλες δωρεάν. Χάρη στο Smart Delivery, η Microsoft ισχυρίζεται ότι οι παίκτες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για αναβαθμίσεις, με ορισμένους publishers επίσης να επιλέγουν να μη χρεώσουν τις αναβαθμίσεις των games τους όπως το Cyberpunk 2077 και το Assassin’s Creed Valhalla για κονσόλες νέας γενιάς. Ακόμη και το The Witcher 3 του 2015 θα έχει δωρεάν αναβάθμιση για κονσόλες νέας γενιάς το 2021.

Διαβάστε επίσης για τα saves του Marvel’s Spider-Man του PS4 που δεν θα μεταφέρονται στο remaster του PS5 και συζητήστε για το επερχόμενο Spider-Man: Miles Morales στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 24/09/2020 16:19
Έχω ήδη το spiderman για ps4 και το έχω λιώσει οπότε θα αγοράσω για ps4 και το spiderman miles morales.
Notification