Ειδήσεις Action Hood: Outlaws & Legends

Hood: Outlaws & Legends

Friday, 07 Aug 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b5/f6/05/Hood-Outlaws-Legends-99-1596812866.jpg
 

Hood: Outlaws & Legends

Νέο Action Stealth στο στυλ του Warhammer: End Times - Vermintide.

Κατά την διάρκεια του State of Play, η Sony αποκάλυψε ένα Action Stealth game, το οποίο θα κυκλοφορήσει όχι μόνο στο PS5, αλλά και σε όλα τα format.

Ονομάζεται Hood: Outlaws & Legends, έχει μεσαιωνική αισθητική και αναπτύσσεται από την Sumo Digital Newcastle. Οι επιρροές της Sumo Digital από το Robin Hood (Ρομπέν των Δασών) είναι εμφανείς.

Στο Hood: Outlaws & Legends θα αναλαμβάνετε να παίξετε κυρίως stealth, έχοντας τον ρόλο ενός κλέφτη και να εστιάσετε σε τακτικες αιφνιδιασμού. Αποτελεί ένα Third-Person Stealth Action 4v4 Co-op game καθώς μαζί με άλλους τρεις παίκτες, ως Outlaws, θα έχετε σκοπό να κλέψετε θησαυρούς από μια καταπιεστική κυβέρνηση, γνωστή ως The State. Σε αυτό το PvP και ταυτόχρονα PvE Action game, δύο ομάδες των τεσσάρων παικτών θα επιχειρήσουν να εξολοθρεύσουν τόσο η μία την άλλη, όσο και τους φρουρούς που θα κάνουν περιπολίες στους θησαυρούς.

Το gameplay (το οποίο μοιάζει λίγο με αυτό του Warhammer: End Times - Vermintide) απαιτεί συνεργασία, συντονισμό και σωστή τακτική για να αποδράσετε με τον θησαυρό στα χέρια. Δείτε το σχετικό τρέιλερ.

Το Hood: Outlaws & Legends θα κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

Δείτε όλα τα games που αποκαλύφθηκαν στο State of Play livestream της Sony και συζητήστε για το Hood: Outlaws & Legends στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification