Ειδήσεις Action Στο Marvel's Avengers ο Spider-Man θα υπάρχει μόνο στην έκδοση του PS4

Στο Marvel's Avengers ο Spider-Man θα υπάρχει μόνο στην έκδοση του PS4

Wednesday, 05 Aug 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0e/58/8a/spider-man-marvels-avengers-ps4-90-1596659743.jpg
 

Στο Marvel's Avengers ο Spider-Man θα υπάρχει μόνο στην έκδοση του PS4

Λόγω της αποκλειστικής συμφωνίας Sony και Marvel.

Η Sony έχει την αποκλειστική συμφωνία με την Marvel όσον αφορά την εκμετάλλευση του Spider-Man στα video games. Το Marvel's Spider-Man ήταν μόνο η αρχή, καθώς αναμένεται το Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

Από εκεί και πέρα όμως, με αφορμή την κυκλοφορία του Marvel's Spider-Man, το Βρετανικό κατάστημα Base δήλωσε ότι ο Spider-Man θα έρθει αποκλειστικά στο PS4. Στη συνέχεια ανακάλεσε την δήλωση, για να έρθει η Sony να επιβεβαιώσει ότι όντως ο Spidey θα υπάρχει αποκλειστικά στην έκδοση του Marvel's Avengers στο PS4. Οι κάτοχοι PC και κονσολών Xbox θα πρέπει να αρκεστούν στους άλλους χαρακτήρες.

Καλό κουράγιο στους developers της Crystal Dynamics που για τον παραπάνω σκοπό θα πρέπει να φτιάξουν δύο διαφορετικές εκδόσεις.

Το Marvel's Avengers θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Stadia και μετέπειτα για PS5 και Xbox Series X, όταν οι κονσόλες κυκλοφορήσουν στην αγορά. 

Δείτε πως θα συμμετάσχετε στη beta.

Δείτε το gameplay video του Marvel's Avengers και την Collector's Edition. Συζητήστε για το Marvel's Avengers στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification