Ειδήσεις Action Νέο God of War στο PS5: Φήμη για περίοδο κυκλοφορίας

Νέο God of War στο PS5: Φήμη για περίοδο κυκλοφορίας

Thursday, 30 Jul 2020  | in Action | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
Σταμάτης Καράμπογας
Hot
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/96/b5/c6/new-god-of-war-92-1596109769.jpg
 

Νέο God of War στο PS5: Φήμη για περίοδο κυκλοφορίας

O Corey Barlog απαντά.

Μια νέα φήμη έχει εξαπλωθεί στο ίντερνετ και αφορά την κυκλοφορία του επόμενου God of War για το PS5.

Η φήμη αυτή υποστήριζε ότι το God of War 2 θα κυκλοφορήσει για το PS5 στις αρχές του 2021, ωστόσο ο creative director της Sony Santa Monica, Cory Barlog, διέψευσε τις φήμες. Η φήμη εξαπλώθηκε σε κάθε πτυχή του ίντερνετ, από subreddits, σε ειδησεογραφικά site και φυσικά στο YouTube από τον χρήστη Moore’s Law is Dead. Ο Moore’s Law is Dead ανέβασε ένα βίντεο παραθέτοντας τα λεγόμενα κάποιου “insider” ο οποίος με ακρίβεια προέβλεψε την ανακοίνωση του Fable.

Ειδικότερα, στο βίντεο του ο Moore’s Law is Dead αναφέρει ότι το God of War 2 θα κυκλοφορήσει για το PS5 το φθινόπωρο του 2021 και ότι ένα PS classic θα κυκλοφορήσει με το λανσάρισμα του PS5. Μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά τους ισχυρισμούς αυτούς στο παρακάτω βίντεο:

Φυσικά ο Corey Barlog με ένα GIF διέψευσε τις φήμες αυτές. Αν σκεφτούμε ότι ο χρόνος ανάπτυξης ενός τέτοιου game είναι τεράστιος, δεν βγάζει και πολύ νόημα να κυκλοφορήσει ένα sequel του God of War σε λιγότερο χρόνο από ότι αναπτύχθηκε το αρχικό και πόσο μάλλον για μια ολοκαίνουργια κονσόλα.

Διαβάστε τις φήμες για το νέο God of War και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification