• Ειδήσεις
  • Action
  • Το Assassin's Creed Valhalla επαναφέρει το stealth του αρχικού παιχνιδιού

Το Assassin's Creed Valhalla επαναφέρει το stealth του αρχικού παιχνιδιού

Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
Το Assassin's Creed Valhalla επαναφέρει το stealth του αρχικού παιχνιδιού

Το Assassin's Creed Valhalla επαναφέρει το stealth του αρχικού παιχνιδιού

Σύμφωνα με δήλωση του assistant design director της Ubisoft Laurence Letalien.

Για πολλά χρόνια η σειρά παιχνιδιών Assassin's Creed με τα χρόνια μετέτρεψε την εικονική στολή δολοφόνου σε πιο επιδεικτική και λιγότερο χρήσιμη. Το Assassin's Creed Valhalla όμως φέρνει πίσω τα hoods, τα hidden blades και το social stealth.

Ο assistant level design director Laurence Letalien σε μια συνέντευξη του δήλωσε: "Φέρνουμε πίσω το social stealth σε πολλά από τα quest μας και σε πολλά μέρη στο κόσμο του Assassin's Creed Valhalla. Έχουμε προσθέσει αυτό το mechanic της μεταμφίεσης όπου μπορείτε να βάλετε την κουκούλα σας σε διαφορετικές τοποθεσίες και όπου θέλετε για να μην μπορούν να σας εντοπίσουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το social stealth μεταξύ του πλήθους. Επίσης, φέρνουμε το social stealth και στους monks που περπατούν γύρω σας, οπότε μπορείτε να τα συνδυάσετε για την μέγιστη δυνατή κάλυψη. Το stealth ήταν ένα εξαιρετικά σημαντικό χαρακτηριστικό στο οποίο επικεντρωθήκαμε και θέλαμε να φέρουμε πίσω. Έχουμε και τις δύο προσεγγίσεις το demo ήταν λίγο πιο ενεργό αλλά θα μπορούσατε πριν από την επιδρομή και πριν καλέσετε το πλήρωμα σας, να πάτε μόνοι σας αντιμετωπίσετε στα κρυφά τους αντιπάλους πριν έρθει στην μάχη το πλήρωμα σας".

Το Assassin's Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Stadia, αλλά και για PS5 και Xbox Series X στην ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Διαβάστε για το πως θα γεμίζετε την ενέργειά σας στο Assassin's Creed Valhalla και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification